Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

Sunnuntaina 18.10. käynnistyy B-poikien SM-sarja ottelulla MuKi 00 – MuKi 01. Pitävätkö vanhemmat B-pojat valtikan hallussaan vai iskevätkö yllätysvalmiit 01-pojat ”isoveljilleen” luun kurkkuun? Sunnuntaina se nähdään Munkkiniemen yhteiskoululla klo 13:30.
Pussihukat oli tyly isäntä ottelun pehmeästi aloittanutta munkkalaisjoukkuetta vastaan. Matsin lopputulos ratkesi käytännössä jo ensimmäisen neljänneksen aikana, kun MuKin pelissä ei ollut juonen häivääkään ja vantaalaiset tulivat tilanteisiin täysin eri intensiteetillä mitä vierasjoukkueelta nähtiin. PuHulle ansaittu voitto pistein 100-69.
MuKin A-poikien kauden avaus ei olisi voinut paremmin sujua, kun kotikenttää puolustettiin ansiokkaasti ja joukkue otti voiton Salon Vilppaasta pistein 68-63. MuKin riveistä löytyi yllättäviä onnistujia, sillä vajaamiehistä joukkuetta täydennettiin B-pojilla, jotka pelasivat loisto-ottelun.
MuKin pelit A-poikien SM-sarjassa alkavat lauantaina 10.10. Munkkalaiset saavat vastaansa Salon Vilppaan klo 12:20 alkavassa ottelussa. Areenana toimii tuttu Munkkiniemen yhteiskoulu.
2010-2012 -syntyneille tytöille ja pojille vanhempi-lapsi korista tarjolla nyt tiistai-iltaisin Munkkivuoressa. Tule maksutta testaamaan toimintaa.
Maksuton kokeilukerta alkuun suosituissa tiistai-illan kuntokorisryhmissämme.
Vaikka kummallakin MuKin joukkueella on vielä yksi karsintaottelu pelaamatta niin joukkueet ovat varmistaneet paikkansa alkavan kauden B-poikien SM-sarjassa. Viime vuoden tapaan Kisapoikien kaikki B-juniorit pääsevät pelaamaan ikäluokkansa SM-sarjaotteluita.
MuKi pyrkii lähettämään B-poikien SM-karsintaotteluitaan livelähetyksinä niin Turusta kuin Tampereeltakin.
Viime viikonloppuna MuKin A-pojat selvisivät karsinnoista upeasti SM-sarjaan ja nyt samaa temppua on yrittämässä kaksi MuKin B-poikajoukkuetta. MuKi I tavoittelee sarjapaikkaa Turussa ja ensimmäisistä karsinnoista jatkoon edennyt MuKi II matkaa Tampereelle.
Kisapoikien A-juniorit venyivät parhaimpaansa A-poikien SM-karsinnoissa Uudessakaupungissa viime viikonloppuna. Joukkue pelasi ratkaisupelin Ura Basketia vastaan kuin hurmoksessa ja tie SM-sarjaan avautui.
RSS ATOM