Tervetuloa Munkkiniemen Kisapoikien kotisivuille

Ajankohtaista

MuKin A-pojat olivat ottaneet opikseen kahden viikon takaisesta pohjanoteerauksestaan PuHun kotiluolassa. Lauantaina joukkue esiintyi hallitsevaa A-poikien Suomen mestaria Namika Lahtea vastaan pirteästi ja oli voittokahinoissa mukana viime minuutille asti. Lahti tuli lopulta kuitenkin ohi ja vei pelin nimiinsä pistein 69-62.
Viime viikonloppuna MuKin 00-pojat pelasivat Unkarissa ja 01-pojat Liettuassa. Nyt matkaan lähtevät MuKin 04-pojat, jotka suuntaavat Latvian pääkaupunkiin Riikaan. Minipojat aloittavat BBBL-sarjan ottelunsa perjantaina.
Kisapoikien vanhemmat B-junnut (-00) päättivät EYBL-turnauksensa upeasti. Joukkue voitti sunnuntaina kummatkin ottelunsa ja vei osaturnauksen nimiinsä puhtaalla pelillä. Myös 01-pojat lähtivät kotimatkalle voitto takataskusa, kun Pyrintö kaatui päätöspäivänä.
Myös tämän päivän EYBL-otteluihin voivat mukilaiset olla tyytyväisiä. Eilen joukkueet voittivat kaksi kolmesta ja sama tahti jatkui lauantaina. Unkarissa 00-pojat järjestivät todellisen trillerin.
EYBL-turnausten avauspäivä sujui MuKi-lasien läpi katsottuna varsin mukavasti. Kolmesta ottelusta tuli kaksi voittoa ja esityksetkin olivat enimmäkseen positiivisia.
MuKi on jo useamman vuoden ajan pelannut kovatasoista nuorisoliigaa EYBL:ä. Myös tänä vuonna liigassa nähdään munkkalaisjoukkueita, kun seuran 01- ja 00-pojat aloittavat EYBL-ottelunsa tulevana viikonloppuna.
B-poikien sarja-avauksessa edettiin ennakkokaavailujen mukaisesti, kun seuran sisäisen väännön ratkaisi edukseen MuKin 00-syntyneiden joukkue. Vuotta nuoremmat (-01) mukilaiset aloittivat vahvasti, mutta loppua kohden ero kasvoi vanhempien hyväksi lukemiin 119-60.
Sunnuntaina 18.10. käynnistyy B-poikien SM-sarja ottelulla MuKi 00 – MuKi 01. Pitävätkö vanhemmat B-pojat valtikan hallussaan vai iskevätkö yllätysvalmiit 01-pojat ”isoveljilleen” luun kurkkuun? Sunnuntaina se nähdään Munkkiniemen yhteiskoululla klo 13:30.
Pussihukat oli tyly isäntä ottelun pehmeästi aloittanutta munkkalaisjoukkuetta vastaan. Matsin lopputulos ratkesi käytännössä jo ensimmäisen neljänneksen aikana, kun MuKin pelissä ei ollut juonen häivääkään ja vantaalaiset tulivat tilanteisiin täysin eri intensiteetillä mitä vierasjoukkueelta nähtiin. PuHulle ansaittu voitto pistein 100-69.
MuKin A-poikien kauden avaus ei olisi voinut paremmin sujua, kun kotikenttää puolustettiin ansiokkaasti ja joukkue otti voiton Salon Vilppaasta pistein 68-63. MuKin riveistä löytyi yllättäviä onnistujia, sillä vajaamiehistä joukkuetta täydennettiin B-pojilla, jotka pelasivat loisto-ottelun.
RSS ATOM