Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

Vaikka kummallakin MuKin joukkueella on vielä yksi karsintaottelu pelaamatta niin joukkueet ovat varmistaneet paikkansa alkavan kauden B-poikien SM-sarjassa. Viime vuoden tapaan Kisapoikien kaikki B-juniorit pääsevät pelaamaan ikäluokkansa SM-sarjaotteluita.
MuKi pyrkii lähettämään B-poikien SM-karsintaotteluitaan livelähetyksinä niin Turusta kuin Tampereeltakin.
Viime viikonloppuna MuKin A-pojat selvisivät karsinnoista upeasti SM-sarjaan ja nyt samaa temppua on yrittämässä kaksi MuKin B-poikajoukkuetta. MuKi I tavoittelee sarjapaikkaa Turussa ja ensimmäisistä karsinnoista jatkoon edennyt MuKi II matkaa Tampereelle.
Kisapoikien A-juniorit venyivät parhaimpaansa A-poikien SM-karsinnoissa Uudessakaupungissa viime viikonloppuna. Joukkue pelasi ratkaisupelin Ura Basketia vastaan kuin hurmoksessa ja tie SM-sarjaan avautui.
MuKi matkustaa länsirannikolle pelaamaan paikasta A-poikien valtakunnallisiin sarjoihin. Ennakkoon kovatasoiseksi arvioidusta lohkosta kaksi parasta joukkuetta etenee SM-sarjaan ja kaksi seuraavaa joutuu tyytymään 1.divariin.
Kallahdessa pelattiin viikonlopun aikana Wartti 2:n isännöimä B-poikien 1. karsintaturnaus. Munkkalaisedustuksesta piti huolen Munkkiniemen Kisapojat II, joka nimestään huolimatta ei kuitenkaan ole ns. kakkosjoukkue.
Munkkiniemen Kisapojat ry (MuKi) järjestää maksuttomat kuntokoristreenit kahtena tulevana tiistaina 22.9. ja 29.9. Helsingin ranskalais-suomalaisella koululla.
Munkkiniemen Kisapojat ry (MuKi) järjestää 2010-2012 -syntyneille tytöille ja pojille sekä heidän vanhemmilleen suunnatun maksuttoman kahden kerran vanhempi-lapsi koripallokurssin.
Tallinna Open Cupin päätöspäivä oli MuKin juhlaa. Munkkalaisjoukkueet voittivat turnauksessa kolme sarjaa, kun 04-, 01- ja 99-pojat pääsivät finaalien jälkeen nostamaan voittopokaalin kohti kattoa. Myös 00-pojat pelasivat kelpo turnauksen sijoittumalla viidenneksi.
MuKi toisti itseään kun päivän ensimmäisen hävityn ottelun jälkeen kaikki MuKin joukkueet voittivat päivän loput ottelunsa. Turnauksen viimeisenä päivänä MuKilla on mahdollisuus ottaa turnausvoitto kolmessa eri ikäluokassa (-04, -01 ja -99).
RSS ATOM