Tervetuloa Munkkiniemen Kisapoikien kotisivuille

Ajankohtaista

MuKin pelit A-poikien SM-sarjassa alkavat lauantaina 10.10. Munkkalaiset saavat vastaansa Salon Vilppaan klo 12:20 alkavassa ottelussa. Areenana toimii tuttu Munkkiniemen yhteiskoulu.
2010-2012 -syntyneille tytöille ja pojille vanhempi-lapsi korista tarjolla nyt tiistai-iltaisin Munkkivuoressa. Tule maksutta testaamaan toimintaa.
Maksuton kokeilukerta alkuun suosituissa tiistai-illan kuntokorisryhmissämme.
Vaikka kummallakin MuKin joukkueella on vielä yksi karsintaottelu pelaamatta niin joukkueet ovat varmistaneet paikkansa alkavan kauden B-poikien SM-sarjassa. Viime vuoden tapaan Kisapoikien kaikki B-juniorit pääsevät pelaamaan ikäluokkansa SM-sarjaotteluita.
MuKi pyrkii lähettämään B-poikien SM-karsintaotteluitaan livelähetyksinä niin Turusta kuin Tampereeltakin.
Viime viikonloppuna MuKin A-pojat selvisivät karsinnoista upeasti SM-sarjaan ja nyt samaa temppua on yrittämässä kaksi MuKin B-poikajoukkuetta. MuKi I tavoittelee sarjapaikkaa Turussa ja ensimmäisistä karsinnoista jatkoon edennyt MuKi II matkaa Tampereelle.
Kisapoikien A-juniorit venyivät parhaimpaansa A-poikien SM-karsinnoissa Uudessakaupungissa viime viikonloppuna. Joukkue pelasi ratkaisupelin Ura Basketia vastaan kuin hurmoksessa ja tie SM-sarjaan avautui.
MuKi matkustaa länsirannikolle pelaamaan paikasta A-poikien valtakunnallisiin sarjoihin. Ennakkoon kovatasoiseksi arvioidusta lohkosta kaksi parasta joukkuetta etenee SM-sarjaan ja kaksi seuraavaa joutuu tyytymään 1.divariin.
Kallahdessa pelattiin viikonlopun aikana Wartti 2:n isännöimä B-poikien 1. karsintaturnaus. Munkkalaisedustuksesta piti huolen Munkkiniemen Kisapojat II, joka nimestään huolimatta ei kuitenkaan ole ns. kakkosjoukkue.
Munkkiniemen Kisapojat ry (MuKi) järjestää maksuttomat kuntokoristreenit kahtena tulevana tiistaina 22.9. ja 29.9. Helsingin ranskalais-suomalaisella koululla.
RSS ATOM