Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

Suomen 16-vuotiaiden maajoukkue pelasi loisteliaat EM-kisat Kaunasissa lyömällä monta Euroopan suurta korismaata ja sijoittumalla hienosti kuudenneksi. Joukkueen riveissä pelasi kolme Munkkiniemen Kisapoikaa, joiden panos joukkueen menestyksessä oli merkittävä.
EM-kisojen C-lohkon kärkipaikan otti sensaatiomaisesti nimiinsä Suomen vahvasti taistellut joukkue. Pojat löivät lohkovoiton ratkaisseessa ottelussa kisojen suosikeihin kuuluneen Bosnian 82-78. MuKi-trio Antikainen-Heinonen-Jaakkola on ollut U16-joukkueen kantavia voimia.
Lomat lusittu (4.8.2015)
Kesälomat on nyt vietetty hieman koleassa säässä ja paluu sorvin ääreen tapahtui tämän viikon alussa. MuKin nettitoimituskin heräsi horroksestaan samalla kun vanhempien junioreiden joukkueet rupesivat jälleen treenaamaan.
Munkkiniemen Kisapoikien takamies Miika Heinonen on palkittu koripallokauden päätösgaalassa B-poikien vuoden pelaajana. Sama poika korjasi talteen myös juniorisarjojen lupaavimman kaukoheittäjän pystin.
Maajoukkuetoiminnan tämän hetken nuorin ikäluokka (2000-01) kokoontuu leireilemään Kisakallioon tulevana viikonloppuna (21.-24.5.). Kutsun leirille sai myös muutama Munkkiniemen Kisapoikien pelaaja, jotka matkaavat Susi Training Centeriin antamaan näyttöjä maajoukkuevalmentajille.
Tänään keskiviikkona käynnistyvät nuorten PM-kisat Solnassa. MuKin vanhimpia junioreita on mahtunut mukaan edustamaan Suomea niin tyttöjen kuin poikienkin U16-maajoukkueissa.
Munkkiniemen Kisapojat järjestää avoimet harjoitukset 18.5. ja 20.5. Munkkiniemen yhteiskoulussa. Harjoituksiin voivat osallistua kaikki vuosina 1997-2001 syntyneet tytöt ja pojat. MuKi siis tarjoaa ensi kauden A- ja B-junioreille mahdollisuuden tulla testaamaan miltä tavoitteellinen harjoitteleminen tuntuu Munkkiniemen Kisapojissa.
Pitkän kauden loppuhuipennusta juhlitiin MYK:ssa runsaslukuisesti. MuKin kauden 2014-15 päättäjäiset vietettiin jälleen rennoissa fiiliksissä ja kauden aikana ansioituneet saivat pystinsä kotiin viemiseksi.
MuKin minipojat saivat hyödyllistä koripallo-oppia maamme huipulta, kun Hanno Möttölä veti ryhmälle maanantaina treenit. Pojat kuuntelivat korvat höröllään entisen NBA-pelaajan neuvoja ja jos keskittyminen olisi aina samaa luokkaa niin pelaajat imisivät tietoa aivan eri tavalla
Munkkiniemen Kisapoikien ”kakkosjoukkue” voitti keskiviikkona jatkokarsintaottelunsa LoU:ta vastaan ja varmisti nousunsa miesten II-divisioonaan kaudeksi 2015-16. Munkkalaiset voittivat Lohjan luvuin 75-49 ja sijoittuivat karsinnoissa kolmanneksi.
RSS ATOM