Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

MuKin A-poikajoukkue voitti kaikki neljä peliään viime viikonlopun 1. SM-karsinnoissa. Joukkue jatkaa SM-sarjapaikan tavoittelua kuukauden kuluttua kun vuorossa on toiset ja ratkaisevat SM-karsinnat.
Munkkiniemen Kisapoikien nuorimpien ikäluokkien treenit rupeavat jälleen pyörimään. Nyt kannattaa tulla kokeilemaan koriksen pelaamista, sillä MuKissa saa uudet pelaajat tutustua lajiin ilmaiseksi koko syyskuun ajan.
Suomen 16-vuotiaiden maajoukkue pelasi loisteliaat EM-kisat Kaunasissa lyömällä monta Euroopan suurta korismaata ja sijoittumalla hienosti kuudenneksi. Joukkueen riveissä pelasi kolme Munkkiniemen Kisapoikaa, joiden panos joukkueen menestyksessä oli merkittävä.
EM-kisojen C-lohkon kärkipaikan otti sensaatiomaisesti nimiinsä Suomen vahvasti taistellut joukkue. Pojat löivät lohkovoiton ratkaisseessa ottelussa kisojen suosikeihin kuuluneen Bosnian 82-78. MuKi-trio Antikainen-Heinonen-Jaakkola on ollut U16-joukkueen kantavia voimia.
Lomat lusittu (4.8.2015)
Kesälomat on nyt vietetty hieman koleassa säässä ja paluu sorvin ääreen tapahtui tämän viikon alussa. MuKin nettitoimituskin heräsi horroksestaan samalla kun vanhempien junioreiden joukkueet rupesivat jälleen treenaamaan.
Munkkiniemen Kisapoikien takamies Miika Heinonen on palkittu koripallokauden päätösgaalassa B-poikien vuoden pelaajana. Sama poika korjasi talteen myös juniorisarjojen lupaavimman kaukoheittäjän pystin.
Maajoukkuetoiminnan tämän hetken nuorin ikäluokka (2000-01) kokoontuu leireilemään Kisakallioon tulevana viikonloppuna (21.-24.5.). Kutsun leirille sai myös muutama Munkkiniemen Kisapoikien pelaaja, jotka matkaavat Susi Training Centeriin antamaan näyttöjä maajoukkuevalmentajille.
Tänään keskiviikkona käynnistyvät nuorten PM-kisat Solnassa. MuKin vanhimpia junioreita on mahtunut mukaan edustamaan Suomea niin tyttöjen kuin poikienkin U16-maajoukkueissa.
Munkkiniemen Kisapojat järjestää avoimet harjoitukset 18.5. ja 20.5. Munkkiniemen yhteiskoulussa. Harjoituksiin voivat osallistua kaikki vuosina 1997-2001 syntyneet tytöt ja pojat. MuKi siis tarjoaa ensi kauden A- ja B-junioreille mahdollisuuden tulla testaamaan miltä tavoitteellinen harjoitteleminen tuntuu Munkkiniemen Kisapojissa.
Pitkän kauden loppuhuipennusta juhlitiin MYK:ssa runsaslukuisesti. MuKin kauden 2014-15 päättäjäiset vietettiin jälleen rennoissa fiiliksissä ja kauden aikana ansioituneet saivat pystinsä kotiin viemiseksi.
RSS ATOM