Tervetuloa Munkkiniemen Kisapoikien kotisivuille

Ajankohtaista

Munkkiniemen Kisapojat ry (MuKi) järjestää 2010-2012 -syntyneille tytöille ja pojille sekä heidän vanhemmilleen suunnatun maksuttoman kahden kerran vanhempi-lapsi koripallokurssin.
Tallinna Open Cupin päätöspäivä oli MuKin juhlaa. Munkkalaisjoukkueet voittivat turnauksessa kolme sarjaa, kun 04-, 01- ja 99-pojat pääsivät finaalien jälkeen nostamaan voittopokaalin kohti kattoa. Myös 00-pojat pelasivat kelpo turnauksen sijoittumalla viidenneksi.
MuKi toisti itseään kun päivän ensimmäisen hävityn ottelun jälkeen kaikki MuKin joukkueet voittivat päivän loput ottelunsa. Turnauksen viimeisenä päivänä MuKilla on mahdollisuus ottaa turnausvoitto kolmessa eri ikäluokassa (-04, -01 ja -99).
Tiukkaa settiä! (12.9.2015)
Tallinnan turnaus lähti MuKin osalta käyntiin nihkeästi kun avusottelussa kärsittiin tappio, mutta sen jälkeen olikin eri meininki ja munkkalaiset voittivat päivän kaikki loput kuusi peliään. Turnaus jatkuu lauantaina yhtä tiukalla aikataululla.
MuKi lähettää neljä ikäluokkaa tulevana viikonloppuna Viroon pelaamaan Tallinn Open Cup-turnaukseen. Suomenlahden yli seilaavaan laivaan (jonka nimi ei tosin ole Georg Ots) nousee Kisapoikien 04-, 01-, 00- ja 99-joukkueet.
MuKin A-poikajoukkue voitti kaikki neljä peliään viime viikonlopun 1. SM-karsinnoissa. Joukkue jatkaa SM-sarjapaikan tavoittelua kuukauden kuluttua kun vuorossa on toiset ja ratkaisevat SM-karsinnat.
Munkkiniemen Kisapoikien nuorimpien ikäluokkien treenit rupeavat jälleen pyörimään. Nyt kannattaa tulla kokeilemaan koriksen pelaamista, sillä MuKissa saa uudet pelaajat tutustua lajiin ilmaiseksi koko syyskuun ajan.
Suomen 16-vuotiaiden maajoukkue pelasi loisteliaat EM-kisat Kaunasissa lyömällä monta Euroopan suurta korismaata ja sijoittumalla hienosti kuudenneksi. Joukkueen riveissä pelasi kolme Munkkiniemen Kisapoikaa, joiden panos joukkueen menestyksessä oli merkittävä.
EM-kisojen C-lohkon kärkipaikan otti sensaatiomaisesti nimiinsä Suomen vahvasti taistellut joukkue. Pojat löivät lohkovoiton ratkaisseessa ottelussa kisojen suosikeihin kuuluneen Bosnian 82-78. MuKi-trio Antikainen-Heinonen-Jaakkola on ollut U16-joukkueen kantavia voimia.
Lomat lusittu (4.8.2015)
Kesälomat on nyt vietetty hieman koleassa säässä ja paluu sorvin ääreen tapahtui tämän viikon alussa. MuKin nettitoimituskin heräsi horroksestaan samalla kun vanhempien junioreiden joukkueet rupesivat jälleen treenaamaan.
RSS ATOM