Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

Voitto Virumaasta (20.3.2015)
MuKin B-pojat lähtivät 8 pelaajan voimin Rakvereen pelaamaan Finland – Estonia – Latvia Youth Basketball Leaguen toista osaturnausta. MuKi oli voittanut kaikki pelinsä avausturnauksessa Viljandissa kolme viikkoa sitten ja nyt joukkue jatkoi voittoisaa menoaan myös Rakveressa.
Munkkiniemen Kisapoikien edustusjoukkue pelaa V-divarissa, mutta seuran ”kakkosjoukkue” MuKi II on aloittanut valmistautumisen huhtikuun lopussa pelattaviin II-divisioonan nousukarsintoihin. Joukkue voitti kaikki runkosarjan ottelunsa III-divisioonassa.
B-poikien SM-runkosarja on munkkalaisten osalta ohi. Runkosarjan viimeisellä kierroksella MuKi näytti nuoremmilleen kaapin paikan ja korjasi potin numeroin 106-42. MuKi varmisti voitollaan runkosarjan piikkipaikan ja kotiedun pudotuspeleihin.
Koululiikuntaliiton yläkoulujen koripallomestaruus ratkaistiin tänään Helsingissä. Suomen mestaruuden voitti Munkkiniemen yhteiskoulu, joka kaatoi loppuottelussa arkkivihollisensa PHYK:n 33-62.
MuKi aiheutti MaSulle kauden avaustappion kun runkosarjaa on jäljellä vielä yksi kierros. Täyteen ahdettu Helmi Center todisti munkkalaisten 12 pisteen (65-77) voiton hyvällä intensiteetillä pelanneesta kotijoukkueesta. MuKin runkosarjan ykköspaikka ja kotiedun varmistuminen pudotuspeleihin on enää yhden voiton päässä.
”Pikku-MuKi” ei pystynyt laittamaan Wartille hanttiin, kun Kallahdessa pelattiin SM-sarjapisteistä. Wartti vei viimeisen runkosarjaottelunsa selvästi lukemin 82-51 ja varmisti voitollaan paikan mitalipeleissä. MuKi 99-00:n kausi päättyy tulevana tiistaina isoveljeään MuKia vastaan pelattavassa ottelussa.
Viikko sitten MuKi voitti ottelunsa selvähkösti ja MuKi 99-00 kärsi vajaalla joukkueella reilun tappion. Eilinen sunnuntai oli tapahtumiltaan lähes identtinen, kun MuKi löi KTP:n 96-36 ja entistä vajaamiehisempi MuKi 99-00 hävisi MaSulle 55-90.
MuKista ei ollut tällä kertaa haastamaan sarjakakkosta Helmi KaPoa, joka tyrmäsi vieraansa jo avausjaksolla. Vaikka nimekkäimmillä malmittarillta ei paras päivänsä ollutkaan, löytyi joukkueen penkiltä runsaasti ratkaisuvoimaa. Numerot emännille 67–45.
MuKin C-poikien mahdollisuudet päästä SM-lopputurnaukseen säilyivät hyvinä, kun joukkue nappasi Tampereella tärkeän voiton Karhusta. Turnausisäntä Pyrintö oli tällä kertaa liian kova vastus toisessa ottelussa.
Kisapoikien B-tytöt haastavat sunnuntaina tärkeässä SM-sarjan kärkipään kamppailussa Malmilla sarjakakkosen Helmi KaPon.
RSS ATOM