Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

Kisapoikien B-junnut istuvat parhaillaan bussissa matkalla Alytuksesta Tallinnaan ja katseet ovat tiukasti puhelimen näytöillä, joista seurataan EYBL:n viimeisten runkosarjan otteluiden tuloksia ja lopullisten sarjasijoitusten muodostumista. MuKi tavoittelee vielä pääsyä liigan superfinaaleihin, mutta se näyttää menevän korisuhteen vertailuun.
MuKin B-tyttöjoukkue kohtaa SM-runkosarjan viimeisellä kierroksella sunnuntaina Lappeenrannan Catzin. Vaikka välieräpaikka on jo varma, haluaa joukkue päättää sarjan voitokkaasti.
Invaasio Baltiaan (25.3.2015)
MuKin 01- ja 99-pojat pelaavat tulevana viikonloppuna EYBL:n viimeiset osaturnaukset, joissa kummallakin joukkueella on tärkeät pelit edessään. C-pojat matkaavat Tallinnaan ja B-pojat jatkavat siitä n. 8 tuntia bussilla alaspäin Alytukseen (LIT).
C-poikien kotiturnaus meni odotusten mukaisesti ja MuKi otti kaksi helpohkoa voittoa Wartti Basketista sekä Pelikarhuista. Tämä tarkoittaa sitä, että MuKi sijoittuu lohkossaan kolmanneksi ja pääsee taistelemaan SM-mitalista lopputurnauksessa Kisakalliossa n. kuukauden kuluttua.
MuKin B-tytöt varmistivat SM-sarjan välieräpaikkansa peittoamalla Peli-Karhut murskaluvuin 76–35.
MuKi otti vakuuttavan voiton kaksiosaisessa nuorisoturnauksessa. Helmikuussa FIN-EST-LAT nuorisoliigan aloitusturnauksessa Viljandissa MuKi vei kaikki kolme peliään ja nyt Rakveressa joukkue voitti neljästä pelistään kolme ja se riitti hienoon turnausvoittoon. Ratkaisuottelussa kaatui latvialainen Jelgava 61-64.
MuKin B-tyttöjen mitalipelipaikka on nyt neitojen omissa hyppysissä. Tänään joukkueen paineensietokyvyn laittaa koetukselle Peli-Karhut Kotkasta.
Sunnuntaina Mykissä pelataan useampia nuorten SM-otteluita ja MuKin C-pojat isännöivät viimeistä SM-osaturnausta ennen Kisakalliossa pelattavia mitalipelejä. MuKilla on huomenna mahdollisuus varmistaa pääsy kauden loppuhuipennukseen Lohjalle.
MuKin B-pojilla on huomenna hieno mahdollisuus tuoda ”poika” kotiin Rakveresta, kun viimeisessä pelissä munkkalaiset kohtaavat Jelgavan. Voitolla MuKi ottaa turnauksen ykköspaikan, joten pojilla on kaikki omissa käsissään.
Voitto Virumaasta (20.3.2015)
MuKin B-pojat lähtivät 8 pelaajan voimin Rakvereen pelaamaan Finland – Estonia – Latvia Youth Basketball Leaguen toista osaturnausta. MuKi oli voittanut kaikki pelinsä avausturnauksessa Viljandissa kolme viikkoa sitten ja nyt joukkue jatkoi voittoisaa menoaan myös Rakveressa.
RSS ATOM