Tervetuloa Munkkiniemen Kisapoikien kotisivuille

Ajankohtaista

Tulevana viikonloppuna MuKin pelaajat saavat urakoida vielä tosissaan, kun kauden viimeiset viralliset pelit viedään läpi. Viikonlopun aikana pelataan C-poikien SM-lopputurnaus, eteläisen alueen I-divisioonan finaalit ja miesten nousukarsinnat II-divisioonaan.
Munkkiniemen Kisapojat on juhlinut C-poikien Suomen mestaruutta keväällä 2013 ja 2014. Nyt seura saavutti jo kolmannen mestaruutensa vasta neljä vuotta pyörineen junioritoimintansa aikana, kun B-pojat huuhtoivat sunnuntaina kultaa. Jokin on loksahtanut Munkkiniemessä kohdalleen.
MuKin B-pojat juhlivat Suomen mestaruutta kaadettuaan MaSun toisessa SM-finaalissa pistein 71-78.
Munkkiniemen Kisapojat ei jättänyt jossitteluille sijaa Munkkiniemen yhteiskoulussa pelatussa B-poikien ensimmäisessä SM-finaalissa. MuKi painoi kaasu pohjassa täydet 40 minuuttia ja vei 1. loppuottelun nimiinsä murskalukemin 97-35. Huomenna joukkueet kohtaavat toistamiseen Helmi Centerissä klo 17:00.
MuKin B-tyttöjen SM-sarjakausi päättyi lauantaina katkeriin kyyneliin Malmilla. Kotijoukkue Helmi KaPo vei pronssimitalit ansaitusti lukemin 63–54 (23–12, 18–16, 10–12, 12–14).
Kisapoikien 04-pojat pelasivat viime viikonloppuna Pietarissa viisi ottelua, joista tuliaisina tuotiin kotiin kolme voittoa. Joukkue sai matkaltaan arvokasta kokemusta ja myös turnauskutsun Liettuaan ensi syksyksi.
Runkosarjan ykkönen Honka osoittautui odotetun vahvaksi välierien kolmannessa ja ratkaisevassa ottelussa ja selvitti tiensä SM-finaaliin. MuKi taipui kunniakkaan taistelun jälkeen tiistai-illan huutomyrskyssä Tapiolassa numeroin 64–53 (14–19, 21–14, 19–8, 10–12).
Munkkiniemen Kisapoikien B-junioreilla oli tänään hieno päivä. B-tytöt venyttivät välieräsarjansa kolmanteen peliin ja B-pojat etenivät 18.4. alkaviin kultamitaliotteluihin. Pojat esiintyivät sunnuntain semifinaalissa huomattavasti terhakkaammin kuin välierien avausottelussa lauantaina. MuKi jyräsi lopulta voittoon numeroin 59-87.
MuKin ja Hongan B-tytöt äityivät toisessa välieräottelussaan sykähdyttävään taistoon. Kiia Kautosen viimeisen sekunnin maaginen kolmonen siirsi välieräparin ratkaisun tiistaiksi Tapiolaan.
Munkassa nähtiin yksi nälkäinen joukkue kun tuomari heitti aloitusheiton ilmaan. Wartti oli tullut tosissaan haastamaan löysästi aloittaneen MuKin ja Vartsikan kundit olivat kuin uudestisyntyneitä verrattuna runkosarjan peleihin MuKia vastaan. Kisapojat kuitenkin ottivat itseään niskasta kiinni ja käänsivät lopulta ensimmäisen välierän nimiinsä luvuin 64-45.
RSS ATOM