Tervetuloa Munkkiniemen Kisapoikien kotisivuille

Ajankohtaista

C-poikien kotiturnaus meni odotusten mukaisesti ja MuKi otti kaksi helpohkoa voittoa Wartti Basketista sekä Pelikarhuista. Tämä tarkoittaa sitä, että MuKi sijoittuu lohkossaan kolmanneksi ja pääsee taistelemaan SM-mitalista lopputurnauksessa Kisakalliossa n. kuukauden kuluttua.
MuKin B-tytöt varmistivat SM-sarjan välieräpaikkansa peittoamalla Peli-Karhut murskaluvuin 76–35.
MuKi otti vakuuttavan voiton kaksiosaisessa nuorisoturnauksessa. Helmikuussa FIN-EST-LAT nuorisoliigan aloitusturnauksessa Viljandissa MuKi vei kaikki kolme peliään ja nyt Rakveressa joukkue voitti neljästä pelistään kolme ja se riitti hienoon turnausvoittoon. Ratkaisuottelussa kaatui latvialainen Jelgava 61-64.
MuKin B-tyttöjen mitalipelipaikka on nyt neitojen omissa hyppysissä. Tänään joukkueen paineensietokyvyn laittaa koetukselle Peli-Karhut Kotkasta.
Sunnuntaina Mykissä pelataan useampia nuorten SM-otteluita ja MuKin C-pojat isännöivät viimeistä SM-osaturnausta ennen Kisakalliossa pelattavia mitalipelejä. MuKilla on huomenna mahdollisuus varmistaa pääsy kauden loppuhuipennukseen Lohjalle.
MuKin B-pojilla on huomenna hieno mahdollisuus tuoda ”poika” kotiin Rakveresta, kun viimeisessä pelissä munkkalaiset kohtaavat Jelgavan. Voitolla MuKi ottaa turnauksen ykköspaikan, joten pojilla on kaikki omissa käsissään.
Voitto Virumaasta (20.3.2015)
MuKin B-pojat lähtivät 8 pelaajan voimin Rakvereen pelaamaan Finland – Estonia – Latvia Youth Basketball Leaguen toista osaturnausta. MuKi oli voittanut kaikki pelinsä avausturnauksessa Viljandissa kolme viikkoa sitten ja nyt joukkue jatkoi voittoisaa menoaan myös Rakveressa.
Munkkiniemen Kisapoikien edustusjoukkue pelaa V-divarissa, mutta seuran ”kakkosjoukkue” MuKi II on aloittanut valmistautumisen huhtikuun lopussa pelattaviin II-divisioonan nousukarsintoihin. Joukkue voitti kaikki runkosarjan ottelunsa III-divisioonassa.
B-poikien SM-runkosarja on munkkalaisten osalta ohi. Runkosarjan viimeisellä kierroksella MuKi näytti nuoremmilleen kaapin paikan ja korjasi potin numeroin 106-42. MuKi varmisti voitollaan runkosarjan piikkipaikan ja kotiedun pudotuspeleihin.
Koululiikuntaliiton yläkoulujen koripallomestaruus ratkaistiin tänään Helsingissä. Suomen mestaruuden voitti Munkkiniemen yhteiskoulu, joka kaatoi loppuottelussa arkkivihollisensa PHYK:n 33-62.
RSS ATOM