Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

Kisapoikien B-tytöt haastavat sunnuntaina tärkeässä SM-sarjan kärkipään kamppailussa Malmilla sarjakakkosen Helmi KaPon.
C-poikien SM sarja jatkuu kolmannen kierroksen otteluilla Tampereen Tammelassa. Panokset ovat kovat sillä voittoja tarvitaan, mikäli haaveet mitalipeleistä halutaan pitää yllä. Vastassa on valtakunnan kärkijengeihin lukeutuvat Tampereen Pyrintö sekä Kauhajoen Karhu. Kummassakin ottelussa tulee onnistua äärimmäisen hyvin, mikäli haluaa saada pisteet mukaan Helsinkiin.
Munkkiniemen Kisapojat pyrkii järjestamään junioreilleen mahdollisuuden harjoitella ulkomaille suuntautuvien lomamatkojensa aikana. Niin joulu- kuin hiihtolomankin aikana on MuKin junioreita matkannut Espanjaan lomailemaan ja MuKi on saanut heidät harjoittelemaan paikallisen koripalloseuran kanssa.
B-poikien SM-sarja jatkui hiihtolomien jälkeen kahdella ottelulla. Sunnuntaiaamupäivänä Malmin Palloiluhallissa MuKi väänsi voiton HNMKY:stä lukemin 58-92 ja iltapelissä KTP oli MuKi 99-00:a vahvempi pistein 75-45.
Kovilla panoksilla ladattu MuKin ja Tampereen Pyrinnön B-tyttöjen SM-sarjaottelu Tampereella oli tahtopeli, jossa munkkalaiset olivat piirun verran emäntiään halukkaampia ja veivät pisteet lukemin 38–44.
MuKin pääosin nuoremmista B-pojista koottu joukkue voitti myös turnauksen viimeisen ottelunsa. Päätöspäivänä kaatui BC Tarvas/Haljalan yhdistelmäjoukkue, joka koostui 98/99-syntyneistä pojista. MuKi voitti kaksiosaisessa turnauksessa kaikki kolme otteluaan.
MuKin B-tytöt herkuttelivat ensimmäistä kertaa tällä kaudella sadan pisteen rajan rikkomisella, kun Raholan Pyrkivä jäi mustapaitojen jyrän alle. Ottelun voittajasta ei hermostuneiden ensiminuuttien jälkeen ollut epäselvyyttä, ja pisteet pakattiin pääkaupunkiin luvuin 51–105 (15–19, 8–23, 18–37, 10–26).
Viljandin turnaus jatkui iloisissa merkeissä, kun latvialainen Madona jäi suomalaisten jalkoihin. Terhakkaasti hyökännyt MuKi takoi puoliaikaan mennessä jo 56 pistettä ja vastustaja oli jäänyt yli 20 pisteen päähän. Lopulta peli päättyi MuKin hyväksi 81-69.
MuKin 00-syntyneet pojat pelaavat tänä viikonloppuna kansainvälisiä otteluita Virossa. Joukkueen mukana on myös kaksi 99-poikaa ja turnaus alkoi mukavalla voitolla B-poikien SM-sarjajoukkuetta FoKoPo:a vastaan pistein 67-55.
Maisemat Helsingin ja Tampereen välillä tulevat MuKin B-tytöille seuraavan viikon aikana tutuiksi. Huomenna Tammelan koululla Munkkiniemen kreivittäriä emännöi Raholan Pyrkivä ja viikon päästä kaupungin ykkösnippu Pyrintö.
RSS ATOM