Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

Kisapoikien B-tytöt pelasivat tänään Espoonlahdessa EBT:tä vastaan kauden parhaan pelinsä. Hurmiossa pelanneet munkkiniemeläiset murskasivat epäkiitolliseen asemaan joutuneet emäntänsä lukemin 31–91.
MuKin B-tytöt pelaavat sunnuntaina Espoonlahdessa EBT:tä vastaan isoista asioista. Voitto on elintärkeää sekä mitalihaaveille että joukkueen itsetunnolle.
MYK on järjestänyt yläasteen oppilailleen mahdollisuuden aamuharjoitteluun 1-2 kertaa viikossa. Ensi syksynä tarjolla on ohjattua koripallovalmennusta myös lukiolaisille, sillä perinteikäs koripallokoulu mahdollistaa eteenpäin pyrkiville koripalloilijoille jopa kolmet aamuharjoitukset viikossa
MuKin B-pojat pelasivat sunnuntaina vieraspelit Kaarinassa ja Forssassa. MuKi voitti Ura Basketin 55-71 ja MuKi 99-00 kärsi viiden pisteen tappion FoKoPo:lle (80-75) hyvän pelin jälkeen.
Vielä avausjakson jälkeen kaikki näytti munkkiniemeläisittäin hyvältä. Huima löysi kuitenkin pian lääkkeet MuKin pysäyttämiseen ja passitti vieraansa pitkälle kotimatkalle raskas tappio niskassaan 56–42.
MuKin B-tyttöjen sarjakauden pisin vieraspelimatka on edessä huomenna, kun bussi aamuvarhain kurvaa Professorintieltä kohti Äänekoskea. Paluumatka tuntuu vielä pitemmältä, ellei repussa ole kahta sarjapistettä.
Kisapoikien B-tytöt olivat aavistuksen tamperelaisvieraitaan terävämpiä ja korjasivat elintärkeät pisteet vähäkorisessa ottelussa 48–37 (10–8, 12–12, 11–4, 15–13).
MuKin kaksi viimeistä peliä päättyivät tappioon sekä voittoon. Lauantai-iltana MuKi kärsi 13 pisteen tappion liettualaiselle VKM:lle, mutta sunnuntaina suomalaiset kaatoivat pitkät puolalaiset 31 pisteellä.
MuKin iloinen pelivire pysähtyi puolalaisen Rosa Radomin toimesta. Urheilulliset puolalaispojat puolustivat suomalaiset aseettomiksi ja korjasivat potin pistein 53-46.
Riikan joukkueista ei tällä kertaa ollut MuKille vastusta, kun myös päivän toinen peli päättyi suomalaisten voittoon. DSN Riga kaatui pistein 68-35. Huomenna on tiedossa selkeästi kovempia pelejä MuKijengille.
RSS ATOM