Tervetuloa Munkkiniemen Kisapoikien kotisivuille

Ajankohtaista

MuKi aiheutti MaSulle kauden avaustappion kun runkosarjaa on jäljellä vielä yksi kierros. Täyteen ahdettu Helmi Center todisti munkkalaisten 12 pisteen (65-77) voiton hyvällä intensiteetillä pelanneesta kotijoukkueesta. MuKin runkosarjan ykköspaikka ja kotiedun varmistuminen pudotuspeleihin on enää yhden voiton päässä.
”Pikku-MuKi” ei pystynyt laittamaan Wartille hanttiin, kun Kallahdessa pelattiin SM-sarjapisteistä. Wartti vei viimeisen runkosarjaottelunsa selvästi lukemin 82-51 ja varmisti voitollaan paikan mitalipeleissä. MuKi 99-00:n kausi päättyy tulevana tiistaina isoveljeään MuKia vastaan pelattavassa ottelussa.
Viikko sitten MuKi voitti ottelunsa selvähkösti ja MuKi 99-00 kärsi vajaalla joukkueella reilun tappion. Eilinen sunnuntai oli tapahtumiltaan lähes identtinen, kun MuKi löi KTP:n 96-36 ja entistä vajaamiehisempi MuKi 99-00 hävisi MaSulle 55-90.
MuKista ei ollut tällä kertaa haastamaan sarjakakkosta Helmi KaPoa, joka tyrmäsi vieraansa jo avausjaksolla. Vaikka nimekkäimmillä malmittarillta ei paras päivänsä ollutkaan, löytyi joukkueen penkiltä runsaasti ratkaisuvoimaa. Numerot emännille 67–45.
MuKin C-poikien mahdollisuudet päästä SM-lopputurnaukseen säilyivät hyvinä, kun joukkue nappasi Tampereella tärkeän voiton Karhusta. Turnausisäntä Pyrintö oli tällä kertaa liian kova vastus toisessa ottelussa.
Kisapoikien B-tytöt haastavat sunnuntaina tärkeässä SM-sarjan kärkipään kamppailussa Malmilla sarjakakkosen Helmi KaPon.
C-poikien SM sarja jatkuu kolmannen kierroksen otteluilla Tampereen Tammelassa. Panokset ovat kovat sillä voittoja tarvitaan, mikäli haaveet mitalipeleistä halutaan pitää yllä. Vastassa on valtakunnan kärkijengeihin lukeutuvat Tampereen Pyrintö sekä Kauhajoen Karhu. Kummassakin ottelussa tulee onnistua äärimmäisen hyvin, mikäli haluaa saada pisteet mukaan Helsinkiin.
Munkkiniemen Kisapojat pyrkii järjestamään junioreilleen mahdollisuuden harjoitella ulkomaille suuntautuvien lomamatkojensa aikana. Niin joulu- kuin hiihtolomankin aikana on MuKin junioreita matkannut Espanjaan lomailemaan ja MuKi on saanut heidät harjoittelemaan paikallisen koripalloseuran kanssa.
B-poikien SM-sarja jatkui hiihtolomien jälkeen kahdella ottelulla. Sunnuntaiaamupäivänä Malmin Palloiluhallissa MuKi väänsi voiton HNMKY:stä lukemin 58-92 ja iltapelissä KTP oli MuKi 99-00:a vahvempi pistein 75-45.
Kovilla panoksilla ladattu MuKin ja Tampereen Pyrinnön B-tyttöjen SM-sarjaottelu Tampereella oli tahtopeli, jossa munkkalaiset olivat piirun verran emäntiään halukkaampia ja veivät pisteet lukemin 38–44.
RSS ATOM