Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

U19 pelasi SM sarjaa lauantaina Sykin vieraana ja M1DB jatkui sunnuntaina kotiottelulla viime viikonlopulta tutuksi tullutta JyWeä vastaan. Molemmista otteluista onnistuttiin nappaamaan lopulta suhteellisen selkeät voitot.
MuKin 17-vuotiaat pojat eivät pystyneet vastaamaan vieraissa Ura Basketin loppurynnistykseen.
MuKin miesten jengin tiukka kahden viikon ja kuuden pelin rupeama saatiin voitokkaaseen päätökseen, kun sekä Jyväskylästä että Äänekoskelta saatiin kotiin tuliaisiksi sarjapisteet ja asema M1DB sarjataulukossa alkaa näyttämään jo paremmalta.
Kovat oli kovia (9.11.2018)
Suomen Cup saatiin MuKin osalta polkaistua käyntiin ja vastus oli sieltä kovimmasta päästä, kun Korisliigaa johtava Salon Vilpas oli Munkassa vieraana. Kyyti oli alusta saakka melko kylmää ja voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä. Loppulukemat Vilppaalle 80-120.
MuKin 17-vuotiaat pojat ottivat kotivoiton Feeniksistä ja kohensivat sijoitustaan tiiviissä SM-sarjataulukossa.
MuKin vanhimmat junnut saivat viikonlopun aikana tappiokierteen poikki ja sekä U19 SM sarjasta, että M1DB:stä kaivettiin selkeät voitot.
Tiistai-iltana Munkassa vastassa oli sarjan voittajasuosikki Honka. MuKi pyristeli mukana sen minkä pystyi, mutta ei mahtanut lopulta paremmalleen mitään. Honka vei sarjapisteet mukanaan Espooseen lukemin 74-82.
MuKin 17-vuotiaiden poikien vierailu Hyvinkäällä päättyi viiden pisteen tappioon.
Munkkiniemen Kisapoikien ykkösjoukkue MuKi I sekä kakkosjoukkue MuKi III jatkoivat menneellä viikolla tappiottomia kausiaan. Ensin maanantai-illan huumassa MuKi I nappasi helpon voiton eteläisen alueen vitosdirressä Sykki Di Maresta lukemin 47-43 ja heti perään sunnuntai-iltana MuKi III kairasi eteläisen alueen nelosdirren kärkiottelusta pahasti vajaamiehisenäkin voiton lukemin 64-69.
U16 BBBL Stage 1 (23.10.2018)
MuKin U16 ikäluokka aloitti kauden 2018-19 BBBL sarjansa 12.-14.10. Latvian Riikassa. Viidestä ottelusta tuloksena oli komeat kolme voittoa ja iso repullinen uusia kokemuksia sekä tuntumaa KV-otteluista.
RSS ATOM