Tervetuloa Munkkiniemen Kisapoikien kotisivuille

Ajankohtaista

Se oli yksi niistä peleistä…
Cupin ensimmäisen kierroksen ottelun Salon Vilppaalle hävinnyt Mukijengi oli pakkovoiton edessä, jos taivalta kyseisessä sarjassa haluttiin jatkaa. Sama oli tilanne myös sarjaporrasta ylemmällä eli M1DA:ssa pelaavalla JBA:lla. Kovan alun ansiosta MuKi onnistui nappaamaan lopulta selkeän voiton ottelusta.
U19 SM sarja jatkui lauantaina kotiottelulla tulokasjengi GTA:ta vastaan ja sunnuntaina miesten M1DB kausi jatkui Kaarinan Uraa vastaan. Molemmista peleistä onnistuttiin kairaamaan suhteellisen helpot voitot.
MuKin alle 17-vuotiaat pojat pysyivät pitkään SM-sarjakärki HNMKY:n vauhdissa. Vieraiden tehokkuus lopussa oli kuitenkin liikaa kotijoukkueelle.
Sunnuntaina jatkui M1DB Hyvinkäällä ja vastaan asettui kotijoukkue HyPo. Vaihtelevien otteiden jälkeen voitto jäi kotijengille pistein 84-82.
U19 pelasi SM sarjaa lauantaina Sykin vieraana ja M1DB jatkui sunnuntaina kotiottelulla viime viikonlopulta tutuksi tullutta JyWeä vastaan. Molemmista otteluista onnistuttiin nappaamaan lopulta suhteellisen selkeät voitot.
MuKin 17-vuotiaat pojat eivät pystyneet vastaamaan vieraissa Ura Basketin loppurynnistykseen.
MuKin miesten jengin tiukka kahden viikon ja kuuden pelin rupeama saatiin voitokkaaseen päätökseen, kun sekä Jyväskylästä että Äänekoskelta saatiin kotiin tuliaisiksi sarjapisteet ja asema M1DB sarjataulukossa alkaa näyttämään jo paremmalta.
Kovat oli kovia (9.11.2018)
Suomen Cup saatiin MuKin osalta polkaistua käyntiin ja vastus oli sieltä kovimmasta päästä, kun Korisliigaa johtava Salon Vilpas oli Munkassa vieraana. Kyyti oli alusta saakka melko kylmää ja voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä. Loppulukemat Vilppaalle 80-120.
MuKin 17-vuotiaat pojat ottivat kotivoiton Feeniksistä ja kohensivat sijoitustaan tiiviissä SM-sarjataulukossa.
RSS ATOM