Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

MuKin 00-syntyneet pojat pelaavat tänä viikonloppuna kansainvälisiä otteluita Virossa. Joukkueen mukana on myös kaksi 99-poikaa ja turnaus alkoi mukavalla voitolla B-poikien SM-sarjajoukkuetta FoKoPo:a vastaan pistein 67-55.
Maisemat Helsingin ja Tampereen välillä tulevat MuKin B-tytöille seuraavan viikon aikana tutuiksi. Huomenna Tammelan koululla Munkkiniemen kreivittäriä emännöi Raholan Pyrkivä ja viikon päästä kaupungin ykkösnippu Pyrintö.
Munkkiniemen Kisapoikien C-juniorit pelasivat hienot matsit Malmin palloiluhallilla kun SM-sarja jatkui toisen kierroksen otteluilla.
Munkkiniemen yhteiskoulussa nähtiin eilen kaksi taistelevaa B-poikajoukkuetta, kun kummatkin Kisapoikien ryhmät nappasivat voitot kotiin. MuKi 99-00 teki töitä täydet 40 minuuttia HNMKY:tä vastaan ja se palkittiin loistavalla voitolla pistein 72-64. Jälkimmäisessä ottelussa FoKoPo joutui MuKin jyrän alle ja lähti kotimatkalle 96-50 tappion kärsineenä.
Kisapoikien B-tytöt pelasivat tänään Espoonlahdessa EBT:tä vastaan kauden parhaan pelinsä. Hurmiossa pelanneet munkkiniemeläiset murskasivat epäkiitolliseen asemaan joutuneet emäntänsä lukemin 31–91.
MuKin B-tytöt pelaavat sunnuntaina Espoonlahdessa EBT:tä vastaan isoista asioista. Voitto on elintärkeää sekä mitalihaaveille että joukkueen itsetunnolle.
MYK on järjestänyt yläasteen oppilailleen mahdollisuuden aamuharjoitteluun 1-2 kertaa viikossa. Ensi syksynä tarjolla on ohjattua koripallovalmennusta myös lukiolaisille, sillä perinteikäs koripallokoulu mahdollistaa eteenpäin pyrkiville koripalloilijoille jopa kolmet aamuharjoitukset viikossa
MuKin B-pojat pelasivat sunnuntaina vieraspelit Kaarinassa ja Forssassa. MuKi voitti Ura Basketin 55-71 ja MuKi 99-00 kärsi viiden pisteen tappion FoKoPo:lle (80-75) hyvän pelin jälkeen.
Vielä avausjakson jälkeen kaikki näytti munkkiniemeläisittäin hyvältä. Huima löysi kuitenkin pian lääkkeet MuKin pysäyttämiseen ja passitti vieraansa pitkälle kotimatkalle raskas tappio niskassaan 56–42.
MuKin B-tyttöjen sarjakauden pisin vieraspelimatka on edessä huomenna, kun bussi aamuvarhain kurvaa Professorintieltä kohti Äänekoskea. Paluumatka tuntuu vielä pitemmältä, ellei repussa ole kahta sarjapistettä.
RSS ATOM