Tervetuloa Munkkiniemen Kisapoikien kotisivuille

Ajankohtaista

MuKin pääosin nuoremmista B-pojista koottu joukkue voitti myös turnauksen viimeisen ottelunsa. Päätöspäivänä kaatui BC Tarvas/Haljalan yhdistelmäjoukkue, joka koostui 98/99-syntyneistä pojista. MuKi voitti kaksiosaisessa turnauksessa kaikki kolme otteluaan.
MuKin B-tytöt herkuttelivat ensimmäistä kertaa tällä kaudella sadan pisteen rajan rikkomisella, kun Raholan Pyrkivä jäi mustapaitojen jyrän alle. Ottelun voittajasta ei hermostuneiden ensiminuuttien jälkeen ollut epäselvyyttä, ja pisteet pakattiin pääkaupunkiin luvuin 51–105 (15–19, 8–23, 18–37, 10–26).
Viljandin turnaus jatkui iloisissa merkeissä, kun latvialainen Madona jäi suomalaisten jalkoihin. Terhakkaasti hyökännyt MuKi takoi puoliaikaan mennessä jo 56 pistettä ja vastustaja oli jäänyt yli 20 pisteen päähän. Lopulta peli päättyi MuKin hyväksi 81-69.
MuKin 00-syntyneet pojat pelaavat tänä viikonloppuna kansainvälisiä otteluita Virossa. Joukkueen mukana on myös kaksi 99-poikaa ja turnaus alkoi mukavalla voitolla B-poikien SM-sarjajoukkuetta FoKoPo:a vastaan pistein 67-55.
Maisemat Helsingin ja Tampereen välillä tulevat MuKin B-tytöille seuraavan viikon aikana tutuiksi. Huomenna Tammelan koululla Munkkiniemen kreivittäriä emännöi Raholan Pyrkivä ja viikon päästä kaupungin ykkösnippu Pyrintö.
Munkkiniemen Kisapoikien C-juniorit pelasivat hienot matsit Malmin palloiluhallilla kun SM-sarja jatkui toisen kierroksen otteluilla.
Munkkiniemen yhteiskoulussa nähtiin eilen kaksi taistelevaa B-poikajoukkuetta, kun kummatkin Kisapoikien ryhmät nappasivat voitot kotiin. MuKi 99-00 teki töitä täydet 40 minuuttia HNMKY:tä vastaan ja se palkittiin loistavalla voitolla pistein 72-64. Jälkimmäisessä ottelussa FoKoPo joutui MuKin jyrän alle ja lähti kotimatkalle 96-50 tappion kärsineenä.
Kisapoikien B-tytöt pelasivat tänään Espoonlahdessa EBT:tä vastaan kauden parhaan pelinsä. Hurmiossa pelanneet munkkiniemeläiset murskasivat epäkiitolliseen asemaan joutuneet emäntänsä lukemin 31–91.
MuKin B-tytöt pelaavat sunnuntaina Espoonlahdessa EBT:tä vastaan isoista asioista. Voitto on elintärkeää sekä mitalihaaveille että joukkueen itsetunnolle.
MYK on järjestänyt yläasteen oppilailleen mahdollisuuden aamuharjoitteluun 1-2 kertaa viikossa. Ensi syksynä tarjolla on ohjattua koripallovalmennusta myös lukiolaisille, sillä perinteikäs koripallokoulu mahdollistaa eteenpäin pyrkiville koripalloilijoille jopa kolmet aamuharjoitukset viikossa
RSS ATOM