Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

Kinkut ja kalkkunat on sulateltu ja ilotulitteet räiskitty taivaalle. On aika keskittyä taas oleelliseen, kun B-tyttöjen SM-sarja jatkuu sunnuntaina täydellä kierroksella. Lupaavan syyskauden pelanneella sarjakolmosella MuKilla on odotettavissa kutkuttava vierailu Orimattilan Jymyn kotiluolaan.
Vuodenvaihteen jälkeen Tallinnassa pelattavassa nuorten maajoukkueturnauksessa nähdään peräti kolme MuKin B-poikaa. Suomen U16-joukkueeseen on valittu Tuomo Antikainen, Tuukka Jaakkola ja Enzo Kaminen. Pojat aloittavat pelinsä 2.1. Latviaa vastaan.
Viikonlopun peleissä erittäin vajaamiehisenä pelannut MuKi 99-00 pystyi katkaisemaan tappioputkensa oikealla hetkellä ja siirtyy joulutauolle paremmilla fiiliksillä. Sunnuntaina helsinkiläiset voittivat Pyrinnön pistein 68 - 40.
MuKin 60-sivuinen kausijulkaisu on juuri ilmestynyt ja luettavissa myös seuran nettisivuilla. Lehdessä on mielenkiintoisia juttuja niin vanhoista kuin nykyisistä mukilaisista ja seuran joukkueet on tietenkin esitelty.
Munkkiniemen Kisapojat ja Äänekosken Huima tarjosivat sunnuntai-iltapäivän ratoksi jännitysnäytelmän B-tyttöjen SM-sarjaottelussa. Kotiyleisön riemuksi munkkalaiset kaappasivat vahvalla loppukirillään tärkeät sarjapisteet.
Lauantai-iltana Helmi Centerissä pelattu B-poikien SM-ottelu MaSu - MuKi 99-00 tarjosi värikkäitä vaiheita puolin ja toisin. MaSu veti ottelun alun selvästi nimiinsä, mutta MuKi 99-00 nousi aivan kantaan ottelun loppuhetkillä. Kotijoukkue pystyi kuitenkin säilyttämään johtonsa ja korjasi voiton pistein 64-56.
MuKin B-tyttöjen kausi jatkuu kahden vieraspelin jälkeen sunnuntaina kotisalissa, jossa vastaan tulee syksyn aikana erinomaisia otteita esittänyt Äänekosken Huima.
Joulukuun 28. päivä pelataan Helmi Centerissä B- ja C-pojille tarkoitettu 3 vs. 3 turnaus. Nyt mukilaiset hereillä ja ilmoittakaa useampi joukkue mukaan tapahtumaan.
Kummatkin Munkkiniemessä sunnuntaina pelatut B-pokien SM-ottelut ratkesivat vasta jatkoaikojen jälkeen. Kotiseuran kannalta ottelut päättyivät huonosti, sillä MaSu voitti ansaistusti MuKin pistein 70-72 ja MuKi 99-00 hätäili voiton Wartille lukemin 72-77.
Munkkiniemen Kisapoikien B-tytöt hakivat kauden viidennen voittonsa Karhulasta. Munkkalaiset tekivät ottelusta itselleen vaikean pelaamalla puoliaikaan asti hitaasti ja löysällä asenteella, aivan kuten viikko sitten Lappeenrannassa. Toisen puoliajan ryhtiliike kuitenkin riitti selvään 50–85-voittoon.
RSS ATOM