Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

MuKin iloinen pelivire pysähtyi puolalaisen Rosa Radomin toimesta. Urheilulliset puolalaispojat puolustivat suomalaiset aseettomiksi ja korjasivat potin pistein 53-46.
Riikan joukkueista ei tällä kertaa ollut MuKille vastusta, kun myös päivän toinen peli päättyi suomalaisten voittoon. DSN Riga kaatui pistein 68-35. Huomenna on tiedossa selkeästi kovempia pelejä MuKijengille.
MuKin B-pojat esittivät kauden parastaan kun se löi avausottelussaan isäntäkaupungin joukkueen BS Rigan 37-76. Viime keväänä MuKi pystyi vaivoin voittamaan kyseisen vastustajan, mutta nyt oli toinen tahti.
MuKin B-poikajoukkue matkaa parhaillaan kohti Riikaa, missä pelataan EYBL:n U16-sarjan I-divisioonan toinen osaturnaus. Helsinkiläiset lähtevät tavoittelemaan turnauksen kärkisijoja, jotta mahdollisuudet selviytyä toukokuussa pelattavaan EYBL:n Superfinaali-turnaukseen säilyvät hyvinä.
Kisapoikien B-tytöt pyristelivät sarjakärki Tapiolan Hongan kyydissä kolme jaksoa. Viimeiselle neljännekselle keskittyminen ei enää riittänyt ja Honka repi pelitapahtumiin nähden turhankin rumat loppulukemat 46–76.
MuKin B-tyttöjen kausi jatkuu tällä viikolla kahdella kotiottelulla. Keskiviikkona kantona kaskessa on Tapiolan Honka ja sunnuntaina vastaan tulee munkkalaisten kanssa tasapisteissä oleva Tampereen Pyrintö.
MuKin 01-pojat pelasivat viime viikonloppuna EYBL:n U14-sarjan toisen osaturnauksensa Pietarissa. Joukkue voitti viidestä pelistään kaksi ja taistelee kynsin hampain selviytyäkseen lohkossaan kahdeksan parhaan joukkoon kun maaliskuussa pelataan viimeiset viisi peliä.
Lauantai-illan ainoassa B-poikien SM-ottelussa juhli voittoa MuKi. Poikien esitys ei korkeita tyylipisteitä ansainnut, mutta joukkue pystyi toistamiseen tämän vuoden puolella hoitamaan voiton kotiin vajaamiehisenä, kun Pyrintö kaatui pistein 52-80.
Ensimmäinen SM-turnaus pelattiin Joensuussa sunnuntaina. Vastassa oli ensin ikäluokan huippuihin lukeutuva Tapiolan Honka ja heti perään pääosin 2002 syntyneistä koostuva kotijoukkue Joensuun Kataja.
Kisapoikien pelit jatkuivat vuodenvaihteen jälkeen positiivisissa merkeissä. Kummatkin joukkueet pelasivat pienen paussin jälkeen yllättävän hyvin, vaikka harjoittelu joulutauolla oli varsin vähäistä ja kokoonpanotkin vajaita.
RSS ATOM