Tervetuloa Munkkiniemen Kisapoikien kotisivuille

Ajankohtaista

MuKin B-pojat pelasivat sunnuntaina vieraspelit Kaarinassa ja Forssassa. MuKi voitti Ura Basketin 55-71 ja MuKi 99-00 kärsi viiden pisteen tappion FoKoPo:lle (80-75) hyvän pelin jälkeen.
Vielä avausjakson jälkeen kaikki näytti munkkiniemeläisittäin hyvältä. Huima löysi kuitenkin pian lääkkeet MuKin pysäyttämiseen ja passitti vieraansa pitkälle kotimatkalle raskas tappio niskassaan 56–42.
MuKin B-tyttöjen sarjakauden pisin vieraspelimatka on edessä huomenna, kun bussi aamuvarhain kurvaa Professorintieltä kohti Äänekoskea. Paluumatka tuntuu vielä pitemmältä, ellei repussa ole kahta sarjapistettä.
Kisapoikien B-tytöt olivat aavistuksen tamperelaisvieraitaan terävämpiä ja korjasivat elintärkeät pisteet vähäkorisessa ottelussa 48–37 (10–8, 12–12, 11–4, 15–13).
MuKin kaksi viimeistä peliä päättyivät tappioon sekä voittoon. Lauantai-iltana MuKi kärsi 13 pisteen tappion liettualaiselle VKM:lle, mutta sunnuntaina suomalaiset kaatoivat pitkät puolalaiset 31 pisteellä.
MuKin iloinen pelivire pysähtyi puolalaisen Rosa Radomin toimesta. Urheilulliset puolalaispojat puolustivat suomalaiset aseettomiksi ja korjasivat potin pistein 53-46.
Riikan joukkueista ei tällä kertaa ollut MuKille vastusta, kun myös päivän toinen peli päättyi suomalaisten voittoon. DSN Riga kaatui pistein 68-35. Huomenna on tiedossa selkeästi kovempia pelejä MuKijengille.
MuKin B-pojat esittivät kauden parastaan kun se löi avausottelussaan isäntäkaupungin joukkueen BS Rigan 37-76. Viime keväänä MuKi pystyi vaivoin voittamaan kyseisen vastustajan, mutta nyt oli toinen tahti.
MuKin B-poikajoukkue matkaa parhaillaan kohti Riikaa, missä pelataan EYBL:n U16-sarjan I-divisioonan toinen osaturnaus. Helsinkiläiset lähtevät tavoittelemaan turnauksen kärkisijoja, jotta mahdollisuudet selviytyä toukokuussa pelattavaan EYBL:n Superfinaali-turnaukseen säilyvät hyvinä.
Kisapoikien B-tytöt pyristelivät sarjakärki Tapiolan Hongan kyydissä kolme jaksoa. Viimeiselle neljännekselle keskittyminen ei enää riittänyt ja Honka repi pelitapahtumiin nähden turhankin rumat loppulukemat 46–76.
RSS ATOM