Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

Ensimmäinen SM-turnaus pelattiin Joensuussa sunnuntaina. Vastassa oli ensin ikäluokan huippuihin lukeutuva Tapiolan Honka ja heti perään pääosin 2002 syntyneistä koostuva kotijoukkue Joensuun Kataja.
Kisapoikien pelit jatkuivat vuodenvaihteen jälkeen positiivisissa merkeissä. Kummatkin joukkueet pelasivat pienen paussin jälkeen yllättävän hyvin, vaikka harjoittelu joulutauolla oli varsin vähäistä ja kokoonpanotkin vajaita.
Munkkiniemen Kisapoikien vuosi käynnistyi sunnuntai-iltana tappiolla Orimattilassa. Emäntäjoukkue Jymy oli kaikessa askeleen edellä ja korjasi pisteet lukemin 55–45.
Kinkut ja kalkkunat on sulateltu ja ilotulitteet räiskitty taivaalle. On aika keskittyä taas oleelliseen, kun B-tyttöjen SM-sarja jatkuu sunnuntaina täydellä kierroksella. Lupaavan syyskauden pelanneella sarjakolmosella MuKilla on odotettavissa kutkuttava vierailu Orimattilan Jymyn kotiluolaan.
Vuodenvaihteen jälkeen Tallinnassa pelattavassa nuorten maajoukkueturnauksessa nähdään peräti kolme MuKin B-poikaa. Suomen U16-joukkueeseen on valittu Tuomo Antikainen, Tuukka Jaakkola ja Enzo Kaminen. Pojat aloittavat pelinsä 2.1. Latviaa vastaan.
Viikonlopun peleissä erittäin vajaamiehisenä pelannut MuKi 99-00 pystyi katkaisemaan tappioputkensa oikealla hetkellä ja siirtyy joulutauolle paremmilla fiiliksillä. Sunnuntaina helsinkiläiset voittivat Pyrinnön pistein 68 - 40.
MuKin 60-sivuinen kausijulkaisu on juuri ilmestynyt ja luettavissa myös seuran nettisivuilla. Lehdessä on mielenkiintoisia juttuja niin vanhoista kuin nykyisistä mukilaisista ja seuran joukkueet on tietenkin esitelty.
Munkkiniemen Kisapojat ja Äänekosken Huima tarjosivat sunnuntai-iltapäivän ratoksi jännitysnäytelmän B-tyttöjen SM-sarjaottelussa. Kotiyleisön riemuksi munkkalaiset kaappasivat vahvalla loppukirillään tärkeät sarjapisteet.
Lauantai-iltana Helmi Centerissä pelattu B-poikien SM-ottelu MaSu - MuKi 99-00 tarjosi värikkäitä vaiheita puolin ja toisin. MaSu veti ottelun alun selvästi nimiinsä, mutta MuKi 99-00 nousi aivan kantaan ottelun loppuhetkillä. Kotijoukkue pystyi kuitenkin säilyttämään johtonsa ja korjasi voiton pistein 64-56.
MuKin B-tyttöjen kausi jatkuu kahden vieraspelin jälkeen sunnuntaina kotisalissa, jossa vastaan tulee syksyn aikana erinomaisia otteita esittänyt Äänekosken Huima.
RSS ATOM