Tervetuloa Munkkiniemen Kisapoikien kotisivuille

Ajankohtaista

MuKin B-tyttöjen kausi jatkuu tällä viikolla kahdella kotiottelulla. Keskiviikkona kantona kaskessa on Tapiolan Honka ja sunnuntaina vastaan tulee munkkalaisten kanssa tasapisteissä oleva Tampereen Pyrintö.
MuKin 01-pojat pelasivat viime viikonloppuna EYBL:n U14-sarjan toisen osaturnauksensa Pietarissa. Joukkue voitti viidestä pelistään kaksi ja taistelee kynsin hampain selviytyäkseen lohkossaan kahdeksan parhaan joukkoon kun maaliskuussa pelataan viimeiset viisi peliä.
Lauantai-illan ainoassa B-poikien SM-ottelussa juhli voittoa MuKi. Poikien esitys ei korkeita tyylipisteitä ansainnut, mutta joukkue pystyi toistamiseen tämän vuoden puolella hoitamaan voiton kotiin vajaamiehisenä, kun Pyrintö kaatui pistein 52-80.
Ensimmäinen SM-turnaus pelattiin Joensuussa sunnuntaina. Vastassa oli ensin ikäluokan huippuihin lukeutuva Tapiolan Honka ja heti perään pääosin 2002 syntyneistä koostuva kotijoukkue Joensuun Kataja.
Kisapoikien pelit jatkuivat vuodenvaihteen jälkeen positiivisissa merkeissä. Kummatkin joukkueet pelasivat pienen paussin jälkeen yllättävän hyvin, vaikka harjoittelu joulutauolla oli varsin vähäistä ja kokoonpanotkin vajaita.
Munkkiniemen Kisapoikien vuosi käynnistyi sunnuntai-iltana tappiolla Orimattilassa. Emäntäjoukkue Jymy oli kaikessa askeleen edellä ja korjasi pisteet lukemin 55–45.
Kinkut ja kalkkunat on sulateltu ja ilotulitteet räiskitty taivaalle. On aika keskittyä taas oleelliseen, kun B-tyttöjen SM-sarja jatkuu sunnuntaina täydellä kierroksella. Lupaavan syyskauden pelanneella sarjakolmosella MuKilla on odotettavissa kutkuttava vierailu Orimattilan Jymyn kotiluolaan.
Vuodenvaihteen jälkeen Tallinnassa pelattavassa nuorten maajoukkueturnauksessa nähdään peräti kolme MuKin B-poikaa. Suomen U16-joukkueeseen on valittu Tuomo Antikainen, Tuukka Jaakkola ja Enzo Kaminen. Pojat aloittavat pelinsä 2.1. Latviaa vastaan.
Viikonlopun peleissä erittäin vajaamiehisenä pelannut MuKi 99-00 pystyi katkaisemaan tappioputkensa oikealla hetkellä ja siirtyy joulutauolle paremmilla fiiliksillä. Sunnuntaina helsinkiläiset voittivat Pyrinnön pistein 68 - 40.
MuKin 60-sivuinen kausijulkaisu on juuri ilmestynyt ja luettavissa myös seuran nettisivuilla. Lehdessä on mielenkiintoisia juttuja niin vanhoista kuin nykyisistä mukilaisista ja seuran joukkueet on tietenkin esitelty.
RSS ATOM