Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

Kotkan ylpeys otti lopulta niskalenkin Munkan Kisapojista ja vei B-poikien SM-sarjapisteet mukanaan Kymenlaaksoon lukemin 59-75. MuKin nuorempi B-poikajoukkue pelasi kuitenkin paremmalla ilmeellä kuin aiemmissa peleissä ja ottelussa oli myös paljon myönteistä.
Kisapoikien B-tytöt olivat toipuneet hienosti perjantain Honka-tappiosta. Munkkalaiset laskettelivat rennolla pelillä ja itseluottamusta uhkuen selvään 93–35-kotivoittoon Raholan Pyrkivästä.
B-nuorten SM-sarjoja pelataan jälleen Munkkiniemessä. MuKin nuoremmat B-pojat kohtaavat KTP:n klo 13:20 ja heti perään (klo 15:20) alkaa tyttöjen ottelu MuKi vs. RaPy.
Perjantai-illan Honka-tappion aiheuttamat kyyneleet on jo kuivuneet, ja on aika siirtää ajatukset huomiseen kotiotteluun tamperelaista Raholan Pyrkivää vastaan.
Sarjaykkönen Tapiolan Honka näytti Kisapoikien B-tytöille mitä ikäluokan tämän hetkinen huippukoripallo on. Munkkiniemeläiset pyristelivät 16 minuuttia vauhdissa mukana, mutta saivat sen jälkeen katsella perävaloja, kun Honka kaasutteli selkeään kotivoittoon.
Vuonna 2001-syntyneet mukilaiset suuntaavat ensimmäiseen EYBL-turnaukseensa, joka pelataan Viron Tartossa 21.-23.11.2014. MuKin joukkue lähtee reissuun luottavaisin mielin, sillä pelit syksyn SM-karsinnassa ovat sujuneet mainiosti.
Munkkiniemessä on tällä viikolla öljytty moottorisahan ketjuja perjantain savottareissulle Tapiolaan. Pistetilin kartuttaminen väkivahvaa Honkaa vastaan vaatii korkeaa työmoraalia ja armotonta asennetta.
Ennakkoon tiukaksi väännöksi odotettu ottelu ratkesi jo avauskympillä, kun MuKi takoi tilanteeksi 33-14. Loppua kohden ero kasvoi tasaiseen tahtiin ja loppunumerot 113-58 kertovat MuKin kovasta syysvireestä.
B-poikien SM-sarja jatkuu tänään ottelulla MuKi – HNMKY. Tiedossa on yksi sarjan kärkikamppailuista, sillä MuKi ei ole vielä hävinnyt sarjassa kertaakaan ja Namikakin vain kerran.
Viikko oli kulunut Kisapoikien edellisistä matseista, mutta tunne pelien jälkeen oli lähes samanlainen kuin edellisenä sunnuntai-iltana. MuKi 99-00 oli edelleen umpijäässä ja kärsi selvän tappion HNMKY:lle pistein 82-49. Forssassa nähtiin hieman yritteliäämpää pelaamista, kun MuKi voitti FoKoPon lukemin 65-100.
RSS ATOM