Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

MuKi jatkaa B-poikien SM-pelejään jo toistamiseen tiistai-iltana, kun Wartti Basket saapuu Vartsikasta Munkkaan. Wartti on sarjataulukossa häntäpäässä, mutta lähes jokainen heidän otteluistaan on ollut tasainen loppuun saakka, joten sarjataulukkoa ei pidä liikaa tuijottaa. Tiedossa siis jälleen hyvää B-junnukorista Munkassa.
MuKin C-pojat pelasivat viikonloppuna ensimmäisen EYBL-turnauksensa Tartossa, Virossa. Helsinkiläiset voittivat viidestä ottelustaan kolme ja poikien kansainvälisten otteluiden sarja alkoi positiivisesti.
Kotkan ylpeys otti lopulta niskalenkin Munkan Kisapojista ja vei B-poikien SM-sarjapisteet mukanaan Kymenlaaksoon lukemin 59-75. MuKin nuorempi B-poikajoukkue pelasi kuitenkin paremmalla ilmeellä kuin aiemmissa peleissä ja ottelussa oli myös paljon myönteistä.
Kisapoikien B-tytöt olivat toipuneet hienosti perjantain Honka-tappiosta. Munkkalaiset laskettelivat rennolla pelillä ja itseluottamusta uhkuen selvään 93–35-kotivoittoon Raholan Pyrkivästä.
B-nuorten SM-sarjoja pelataan jälleen Munkkiniemessä. MuKin nuoremmat B-pojat kohtaavat KTP:n klo 13:20 ja heti perään (klo 15:20) alkaa tyttöjen ottelu MuKi vs. RaPy.
Perjantai-illan Honka-tappion aiheuttamat kyyneleet on jo kuivuneet, ja on aika siirtää ajatukset huomiseen kotiotteluun tamperelaista Raholan Pyrkivää vastaan.
Sarjaykkönen Tapiolan Honka näytti Kisapoikien B-tytöille mitä ikäluokan tämän hetkinen huippukoripallo on. Munkkiniemeläiset pyristelivät 16 minuuttia vauhdissa mukana, mutta saivat sen jälkeen katsella perävaloja, kun Honka kaasutteli selkeään kotivoittoon.
Vuonna 2001-syntyneet mukilaiset suuntaavat ensimmäiseen EYBL-turnaukseensa, joka pelataan Viron Tartossa 21.-23.11.2014. MuKin joukkue lähtee reissuun luottavaisin mielin, sillä pelit syksyn SM-karsinnassa ovat sujuneet mainiosti.
Munkkiniemessä on tällä viikolla öljytty moottorisahan ketjuja perjantain savottareissulle Tapiolaan. Pistetilin kartuttaminen väkivahvaa Honkaa vastaan vaatii korkeaa työmoraalia ja armotonta asennetta.
Ennakkoon tiukaksi väännöksi odotettu ottelu ratkesi jo avauskympillä, kun MuKi takoi tilanteeksi 33-14. Loppua kohden ero kasvoi tasaiseen tahtiin ja loppunumerot 113-58 kertovat MuKin kovasta syysvireestä.
RSS ATOM