Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

MuKin B-tyttöjen SM-urakka jatkui kotiottelulla sarjan hyvin aloittanutta Espoo Basket Teamiä vastaan. Vahvasti toisella puoliajalla esiintyneet munkkalaiset veivät sarjapisteet lopulta selvin numeroin 83–45.
B-tyttöjen SM-sarja jatkuu sunnuntaina, kun Munkkiniemeen saapuu Espoo Basket Team. EBT on tahkonnut sarjaa jo neljä ottelua, joista se on voittanut kaksi viimeisintä.
MuKi on ladannut jo jonkin aikaa otteluvideoitaan Youtubeen ja seuran videosivusto on ollut varsin aktiivisessa käytössä. Kisapoikien kanavan on tilannut tähän mennessä vajaa sata korisfania ja videoiden katselukertoja on yhteensä yli 45 000 kpl. Videokoosteet on ladattu sivustolle päivän-parin viiveellä ja nyt MuKi on saanut youtube.comilta mahdollisuuden lähettää otteluitaan myös suorina nettisivuillaan.
Isänpäivänä Munkkiniemessä pelattujen otteluiden esitykset vaihtelivat laidasta laitaan. MuKi 99-00:n suoritus FoKoPo:a vastaan oli kaukana parhaastaan, mutta MuKi rallatteli iloiseen voitoon Ura Basketista.
Huomenna sunnuntaina Munkkiniemen yhteiskoulussa on tiedossa vilkas korispäivä isänpäivän kunniaksi. MuKin B-pojilla on kaksi SM-sarjan kotiottelua, C-pojilla SM-karsintasarjan peli ja päivän päättää seuran minipoikien matsi. Munkassa siis tarjolla hyvää junnukorista alkuiltaan saakka.
Munkkiniemen Kisapojat toimi työnantajana, kun neljä MuKin B-poikaa tutustui työelämään viime viikon aikana. Nuorukaiset pääsivät tekemään seuratyöhön liittyviä tehtäviä ja pojat suoriutuivat askareistaan kiitettävästi.
MuKin B-pojat jatkoivat SM-pelejään jälleen vieraskentällä. Tapiolasta tuotiin voitto kotiin, kun MuKi voitti Hongan 50-76. Kaarinassa kärsittiin niukka tappio, kun Ura Basket löi MuKi 99-00:n pistein 66-62.
Kisapoikien B-tytöt avasivat pistetilinsä SM-sarjassa Orimattilan Jymyn kustannuksella. Joukkueiden aiemmat kohtaamiset ovat olleet tiukkoja vääntöjä ja sellainen nähtiin tälläkin kertaa. Jymyn loppukiri ei aivan riittänyt, ja kotijoukkue korjasi sarjapisteet lukemin 49–46.
B-tyttöjen SM-sarja jatkuu sunnuntaina, kun Munkkiniemeen saapuu vieraita Orimattilasta. Joukkueet kävivät elokuun lopulla EHBT-turnauksessa kaksi tasaista vääntöä, jotka päättyivät munkkalaisten muutaman pisteen voittoihin. Jymyllä on siis kalavelkoja maksettavana.
SM-sarjakausi käynnistyi MuKin B-tytöillä apeissa tunnelmissa. Paikallisvastustaja Helmi KaPo vei pisteet mukanaan Malmille selvin lukemin 51–67.
RSS ATOM