Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

Viime kevään EYBL:n hopeamitalisti venäläinen Chekhov Yastrebi joutui poistumaan päät painuksissa hallilta, kun piskuinen MuKi oli aiheuttanut venäläisjoukkueelle kauden ensimmäisen tappion. Sisukkaat suomalaiset voittivat tiukan ottelun hienosti pistein 51-44.
Viime ottelussaan rentoa ja iloista koripalloa esittäneet MuKin B-tytöt matkaavat sunnuntaina itärajan tuntumaan Lappeenrantaan, jossa pääkaupunkilaisia emännöi sarjajumbo Catz.
MuKi otti hienot voitot venäläisjoukkueista, kun aamulla kaatui BS Admiralteiskaya ja iltaottelussa legendaarinen Moskovan CSKA. MuKi sai illalla jonkin verran tasoitusta, kun osa CSKA:n pelaajista oli jäänyt kotimaahansa pelaamaan Venäjän mestaruussarjaturnausta.
Turkulaisen WCAS:n kanssa EYBL:n U16-sarjan I-divisioonaa pelaava MuKi on matkalla Riikaan pelaamaan syksyn avausotteluitaan Pohjois-Euroopan nuorisoliigassa. Ennakkoon turnaus vaikuttaa erittäin kovatasoiselta, sillä kolmessa ensimmäisessä ottelussaan MuKi kohtaa kolossaaliset venäläiset.
MuKi jatkaa B-poikien SM-pelejään jo toistamiseen tiistai-iltana, kun Wartti Basket saapuu Vartsikasta Munkkaan. Wartti on sarjataulukossa häntäpäässä, mutta lähes jokainen heidän otteluistaan on ollut tasainen loppuun saakka, joten sarjataulukkoa ei pidä liikaa tuijottaa. Tiedossa siis jälleen hyvää B-junnukorista Munkassa.
MuKin C-pojat pelasivat viikonloppuna ensimmäisen EYBL-turnauksensa Tartossa, Virossa. Helsinkiläiset voittivat viidestä ottelustaan kolme ja poikien kansainvälisten otteluiden sarja alkoi positiivisesti.
Kotkan ylpeys otti lopulta niskalenkin Munkan Kisapojista ja vei B-poikien SM-sarjapisteet mukanaan Kymenlaaksoon lukemin 59-75. MuKin nuorempi B-poikajoukkue pelasi kuitenkin paremmalla ilmeellä kuin aiemmissa peleissä ja ottelussa oli myös paljon myönteistä.
Kisapoikien B-tytöt olivat toipuneet hienosti perjantain Honka-tappiosta. Munkkalaiset laskettelivat rennolla pelillä ja itseluottamusta uhkuen selvään 93–35-kotivoittoon Raholan Pyrkivästä.
B-nuorten SM-sarjoja pelataan jälleen Munkkiniemessä. MuKin nuoremmat B-pojat kohtaavat KTP:n klo 13:20 ja heti perään (klo 15:20) alkaa tyttöjen ottelu MuKi vs. RaPy.
Perjantai-illan Honka-tappion aiheuttamat kyyneleet on jo kuivuneet, ja on aika siirtää ajatukset huomiseen kotiotteluun tamperelaista Raholan Pyrkivää vastaan.
RSS ATOM