Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

Munkkiniemessä on tällä viikolla öljytty moottorisahan ketjuja perjantain savottareissulle Tapiolaan. Pistetilin kartuttaminen väkivahvaa Honkaa vastaan vaatii korkeaa työmoraalia ja armotonta asennetta.
Ennakkoon tiukaksi väännöksi odotettu ottelu ratkesi jo avauskympillä, kun MuKi takoi tilanteeksi 33-14. Loppua kohden ero kasvoi tasaiseen tahtiin ja loppunumerot 113-58 kertovat MuKin kovasta syysvireestä.
B-poikien SM-sarja jatkuu tänään ottelulla MuKi – HNMKY. Tiedossa on yksi sarjan kärkikamppailuista, sillä MuKi ei ole vielä hävinnyt sarjassa kertaakaan ja Namikakin vain kerran.
Viikko oli kulunut Kisapoikien edellisistä matseista, mutta tunne pelien jälkeen oli lähes samanlainen kuin edellisenä sunnuntai-iltana. MuKi 99-00 oli edelleen umpijäässä ja kärsi selvän tappion HNMKY:lle pistein 82-49. Forssassa nähtiin hieman yritteliäämpää pelaamista, kun MuKi voitti FoKoPon lukemin 65-100.
MuKin B-tyttöjen SM-urakka jatkui kotiottelulla sarjan hyvin aloittanutta Espoo Basket Teamiä vastaan. Vahvasti toisella puoliajalla esiintyneet munkkalaiset veivät sarjapisteet lopulta selvin numeroin 83–45.
B-tyttöjen SM-sarja jatkuu sunnuntaina, kun Munkkiniemeen saapuu Espoo Basket Team. EBT on tahkonnut sarjaa jo neljä ottelua, joista se on voittanut kaksi viimeisintä.
MuKi on ladannut jo jonkin aikaa otteluvideoitaan Youtubeen ja seuran videosivusto on ollut varsin aktiivisessa käytössä. Kisapoikien kanavan on tilannut tähän mennessä vajaa sata korisfania ja videoiden katselukertoja on yhteensä yli 45 000 kpl. Videokoosteet on ladattu sivustolle päivän-parin viiveellä ja nyt MuKi on saanut youtube.comilta mahdollisuuden lähettää otteluitaan myös suorina nettisivuillaan.
Isänpäivänä Munkkiniemessä pelattujen otteluiden esitykset vaihtelivat laidasta laitaan. MuKi 99-00:n suoritus FoKoPo:a vastaan oli kaukana parhaastaan, mutta MuKi rallatteli iloiseen voitoon Ura Basketista.
Huomenna sunnuntaina Munkkiniemen yhteiskoulussa on tiedossa vilkas korispäivä isänpäivän kunniaksi. MuKin B-pojilla on kaksi SM-sarjan kotiottelua, C-pojilla SM-karsintasarjan peli ja päivän päättää seuran minipoikien matsi. Munkassa siis tarjolla hyvää junnukorista alkuiltaan saakka.
Munkkiniemen Kisapojat toimi työnantajana, kun neljä MuKin B-poikaa tutustui työelämään viime viikon aikana. Nuorukaiset pääsivät tekemään seuratyöhön liittyviä tehtäviä ja pojat suoriutuivat askareistaan kiitettävästi.
RSS ATOM