Tervetuloa Munkkiniemen Kisapoikien kotisivuille

Ajankohtaista

Isänpäivänä Munkkiniemessä pelattujen otteluiden esitykset vaihtelivat laidasta laitaan. MuKi 99-00:n suoritus FoKoPo:a vastaan oli kaukana parhaastaan, mutta MuKi rallatteli iloiseen voitoon Ura Basketista.
Huomenna sunnuntaina Munkkiniemen yhteiskoulussa on tiedossa vilkas korispäivä isänpäivän kunniaksi. MuKin B-pojilla on kaksi SM-sarjan kotiottelua, C-pojilla SM-karsintasarjan peli ja päivän päättää seuran minipoikien matsi. Munkassa siis tarjolla hyvää junnukorista alkuiltaan saakka.
Munkkiniemen Kisapojat toimi työnantajana, kun neljä MuKin B-poikaa tutustui työelämään viime viikon aikana. Nuorukaiset pääsivät tekemään seuratyöhön liittyviä tehtäviä ja pojat suoriutuivat askareistaan kiitettävästi.
MuKin B-pojat jatkoivat SM-pelejään jälleen vieraskentällä. Tapiolasta tuotiin voitto kotiin, kun MuKi voitti Hongan 50-76. Kaarinassa kärsittiin niukka tappio, kun Ura Basket löi MuKi 99-00:n pistein 66-62.
Kisapoikien B-tytöt avasivat pistetilinsä SM-sarjassa Orimattilan Jymyn kustannuksella. Joukkueiden aiemmat kohtaamiset ovat olleet tiukkoja vääntöjä ja sellainen nähtiin tälläkin kertaa. Jymyn loppukiri ei aivan riittänyt, ja kotijoukkue korjasi sarjapisteet lukemin 49–46.
B-tyttöjen SM-sarja jatkuu sunnuntaina, kun Munkkiniemeen saapuu vieraita Orimattilasta. Joukkueet kävivät elokuun lopulla EHBT-turnauksessa kaksi tasaista vääntöä, jotka päättyivät munkkalaisten muutaman pisteen voittoihin. Jymyllä on siis kalavelkoja maksettavana.
SM-sarjakausi käynnistyi MuKin B-tytöillä apeissa tunnelmissa. Paikallisvastustaja Helmi KaPo vei pisteet mukanaan Malmille selvin lukemin 51–67.
KTP piinasi MuKia (25.10.2014)
Hyvällä itseluottamuksella pelannut KTP teki MuKin aamupäivästä tukalan. Hyvin puolustaneet kotkalaiset saivat MuKin hyökkäyksen yskimään ja ainoastaan kolmannella jaksolla tapahtunut ryhdistäytyminen pelasti helsinkiläiset selkäsaunalta.
MuKin SM-sarjakauden avausvastustaja on yksi sarjan ennakkosuosikeista Helmi KaPo, joka MuKin tavoin selvitti SM-karsinnan tappioitta. SM-sarjassa malmilaisilla on jo yksi päänahka, kun Raholan Pyrkivä kaatui Tampereella viime sunnuntaina 73–56.
MuKi matkaa lauantaiaamuna Kotkan Karhuvuoreen, missä perinteikäs KTP mittaa MuKin aamuvireen. Kahdella voitolla kauden aloittanut KTP on parantanut peliään sitten elokuisen EHBT-turnauksen ja sarjapisteistä tullaan taistelemaan loppuun asti.
RSS ATOM