Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

MuKin A-pojat jatkoivat urakointiaan U19 SM sarjassa sekä miesten ykkösdirre B:ssä ja otteluissa pysyttiin voitto kannassa. Lauantaina kaatui HoNsU ja sunnuntaina PuHu.
MuKin alle 17-vuotiaat pojat taipuivat SM-avauksessaan Salossa mutta ottivat komean kotivoiton Sykistä.
MuKin vanhin ikäluokka aloitti menneenä viikonloppuna U19 SM sarjan Espoossa Hongan vieraana lauantaina ja seuraavana päivänä muutamalla -99 miehellä vahvistettuna joukkue matkusti Perniöön M1DB avaukseen. Molemmista peleistä onnistuttiin nappaamaan voitot.
Mukin ”miesten” joukkue jatkoi valmistautumistaan tulevaan kauteen paikallisderbyllä, kun mittaa otettiin HBA-Märskystä. Vaihderikkaiden tapahtumien jälkeen ottelusta kirjattiin voitto Mukille numeroin 78-82.
Toimitus palailee pikkuhiljaa kesälomalta sorvin ääreen ja samalla voidaan virallisesti todeta syksyn ja sitä kautta uuden koriskauden saapuneeksi! Joukkueet ovat toki treenanneet ahkerasti koko kesän ja osa joukkueista on jo aloittanut sarjakautensakin.
Tulevana viikonloppuna pelataan Kisakalliossa U16 ja U18 ikäluokkien PM-kisat. Suomi-paidan vetää ylleen useampi mukilainen, joten mökkireissun voi jättää tällä kertaa väliin ja kääntää nokka kohti Kisakalliota.
MuKin kausi 2017-18 pistettiin pakettiin seuran päättäjäisissä viime viikolla. Hienosti mennyttä kautta juhlisti lähes koko seuran juniorikaarti ja illan fiilinki oli totutusti rento.
MuKin C-pojat matkasivat viime perjantaina Kisakallioon C-poikien SM-sarjan lopputurnaukseen. Jo etukäteen oli tiedossa, että yhtään helppoa peliä ei ole luvassa, mikäli joukkue haluaa selvittää tiensä mitalipeleihin.
Minit Latviassa (4.5.2018)
MuKin 06-pojat matkasivat puolestaan Riikaan pelaamaan BBBL:n lopputurnausta. Joukkue taistelee hyvistä sijoituksista Baltian ja Venäjän junioriseurojen kanssa.
MuKin C-junnut suuntaavat nokkansa tänään kohti Kisakalliota, missä pelataan SM-sarjan lopputurnaus. Lopputurnaukseen on raivannut tiensä 2004-syntyneiden Suomen kahdeksan parasta joukkuetta ja MuKin pojat ovat siis upeasti mukana. 
RSS ATOM