Tervetuloa Munkkiniemen Kisapoikien kotisivuille

Ajankohtaista

MuKin vanhimmat junnut saivat viikonlopun aikana tappiokierteen poikki ja sekä U19 SM sarjasta, että M1DB:stä kaivettiin selkeät voitot.
Tiistai-iltana Munkassa vastassa oli sarjan voittajasuosikki Honka. MuKi pyristeli mukana sen minkä pystyi, mutta ei mahtanut lopulta paremmalleen mitään. Honka vei sarjapisteet mukanaan Espooseen lukemin 74-82.
MuKin 17-vuotiaiden poikien vierailu Hyvinkäällä päättyi viiden pisteen tappioon.
Munkkiniemen Kisapoikien ykkösjoukkue MuKi I sekä kakkosjoukkue MuKi III jatkoivat menneellä viikolla tappiottomia kausiaan. Ensin maanantai-illan huumassa MuKi I nappasi helpon voiton eteläisen alueen vitosdirressä Sykki Di Maresta lukemin 47-43 ja heti perään sunnuntai-iltana MuKi III kairasi eteläisen alueen nelosdirren kärkiottelusta pahasti vajaamiehisenäkin voiton lukemin 64-69.
U16 BBBL Stage 1 (23.10.2018)
MuKin U16 ikäluokka aloitti kauden 2018-19 BBBL sarjansa 12.-14.10. Latvian Riikassa. Viidestä ottelusta tuloksena oli komeat kolme voittoa ja iso repullinen uusia kokemuksia sekä tuntumaa KV-otteluista.
MuKin A-pojat jatkoivat urakointiaan U19 SM sarjassa sekä miesten ykkösdirre B:ssä ja otteluissa pysyttiin voitto kannassa. Lauantaina kaatui HoNsU ja sunnuntaina PuHu.
MuKin alle 17-vuotiaat pojat taipuivat SM-avauksessaan Salossa mutta ottivat komean kotivoiton Sykistä.
MuKin vanhin ikäluokka aloitti menneenä viikonloppuna U19 SM sarjan Espoossa Hongan vieraana lauantaina ja seuraavana päivänä muutamalla -99 miehellä vahvistettuna joukkue matkusti Perniöön M1DB avaukseen. Molemmista peleistä onnistuttiin nappaamaan voitot.
Mukin ”miesten” joukkue jatkoi valmistautumistaan tulevaan kauteen paikallisderbyllä, kun mittaa otettiin HBA-Märskystä. Vaihderikkaiden tapahtumien jälkeen ottelusta kirjattiin voitto Mukille numeroin 78-82.
Toimitus palailee pikkuhiljaa kesälomalta sorvin ääreen ja samalla voidaan virallisesti todeta syksyn ja sitä kautta uuden koriskauden saapuneeksi! Joukkueet ovat toki treenanneet ahkerasti koko kesän ja osa joukkueista on jo aloittanut sarjakautensakin.
RSS ATOM