Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

Suomen miesten maajoukkue on saanut villin kortin ensi kesänä Espanjassa pelattaviin MM-kisoihin. Munkkiniemen Kisapojat onnittelee Susijengiä mahtavasta saavutuksesta!
MuKin B-pojat pystyivät murtamaan lahtelaisten lähes 40 minuuttia kestäneen paikkapuolustuksen ja korjasivat voiton kotiin pistein 71-57. Sarjatilanteen kannalta helsinkiläisten voitto oli hyvinkin arvokas.
Munkkiniemen Kisapoikien Italiassa järjestämälle korisriparille mahtuu vielä muutama nuori mukaan. Ensi kesäkuussa (1.-8.6.) Italian Cesenaticossa pidettävä rippikoulu toteutetaan yhdessä Munkkiniemen seurakunnan kanssa.
Ensi lauantaina pelattavaksi merkitty ottelu MuKin ja Hongan B-poikien välillä on siirretty tulevaisuuteen. Ottelu pyritään pelaamaan arki-iltana ennen hiihtolomien alkua.
B-poikien SM-sarja jatkui joulutauon jälkeen ja MuKi kohtasi kotiottelussaan keskisuomalaisen HoNsU:n. MuKin pojilla oli tekemisen meininki päällä ja joukkue otti tärkeät sarjapisteet lopulta 9 pisteen erolla (68-59).
Lauantaina 18.1 oli tulessa MuKin -00 ja -01 syntyneiden poikien joukkue ensimmäisten SM-sarjapeliensä merkeissä. Jännitys oli selkeästi nähtävissä nuorten miesten otteissa ja se näkyi myös vahvasti peliesityksissä. Tuloksena päivästä kuitenkin kaksi hienoa voittoa, joista varsinkin jälkimmäisellä tulee varmasti olemaan merkitystä loppukautta ajatellen.
MuKin joukkueet urakoivat tulevan viikonlopun aikana ahkerasti. Lähes kaikki seuran juniorit ovat tulessa, kun nuorimmat ja vanhimmat pojat kisaavat sarjapisteistä.
Munkkiniemen Kisapoikien 99-joukkueen peliesitykset eivät kohonneet omalle tasolleen, vaan epärytmissä pelannut joukkue joutui tyytymään vain kahteen voittoon, vaikka tarjolla oli tulla kotiin puhtaalla pelillä (5-0). Nyt joukkue palaa harjoittelemaan tavoitteena saada joukkuepeli synkronisoitua ensi sunnuntaina jatkuvaa B-poikien SM-sarjaa varten.
MuKin B-junnut olivat jo lähes varmasti nouseet jatkoajalle venäläistä Chekhovia vastaan, mutta vastustaja olikin eri mieltä. Epätoivoinen kolmenpisteen viskaisu kolahti levyn kautta pussin pohjalle summerin soidessa ja Moskovan kupeesta tulleet venäläiset aloittivat ripaskan tanssimisen 42-45 voittonsa kunniaksi.
MuKi aloitti Rakveren EYBL-turnauksen harmittavalla tappiolla. Puolalainen Pomerania oli jatkuvasti askeleen edellä ja vaisusti esiintyneet suomalaiset eivät saaneet konettaan käyntiin missään vaiheessa.
RSS ATOM