Tervetuloa Munkkiniemen Kisapoikien kotisivuille

Ajankohtaista

Ensi lauantaina pelattavaksi merkitty ottelu MuKin ja Hongan B-poikien välillä on siirretty tulevaisuuteen. Ottelu pyritään pelaamaan arki-iltana ennen hiihtolomien alkua.
B-poikien SM-sarja jatkui joulutauon jälkeen ja MuKi kohtasi kotiottelussaan keskisuomalaisen HoNsU:n. MuKin pojilla oli tekemisen meininki päällä ja joukkue otti tärkeät sarjapisteet lopulta 9 pisteen erolla (68-59).
Lauantaina 18.1 oli tulessa MuKin -00 ja -01 syntyneiden poikien joukkue ensimmäisten SM-sarjapeliensä merkeissä. Jännitys oli selkeästi nähtävissä nuorten miesten otteissa ja se näkyi myös vahvasti peliesityksissä. Tuloksena päivästä kuitenkin kaksi hienoa voittoa, joista varsinkin jälkimmäisellä tulee varmasti olemaan merkitystä loppukautta ajatellen.
MuKin joukkueet urakoivat tulevan viikonlopun aikana ahkerasti. Lähes kaikki seuran juniorit ovat tulessa, kun nuorimmat ja vanhimmat pojat kisaavat sarjapisteistä.
Munkkiniemen Kisapoikien 99-joukkueen peliesitykset eivät kohonneet omalle tasolleen, vaan epärytmissä pelannut joukkue joutui tyytymään vain kahteen voittoon, vaikka tarjolla oli tulla kotiin puhtaalla pelillä (5-0). Nyt joukkue palaa harjoittelemaan tavoitteena saada joukkuepeli synkronisoitua ensi sunnuntaina jatkuvaa B-poikien SM-sarjaa varten.
MuKin B-junnut olivat jo lähes varmasti nouseet jatkoajalle venäläistä Chekhovia vastaan, mutta vastustaja olikin eri mieltä. Epätoivoinen kolmenpisteen viskaisu kolahti levyn kautta pussin pohjalle summerin soidessa ja Moskovan kupeesta tulleet venäläiset aloittivat ripaskan tanssimisen 42-45 voittonsa kunniaksi.
MuKi aloitti Rakveren EYBL-turnauksen harmittavalla tappiolla. Puolalainen Pomerania oli jatkuvasti askeleen edellä ja vaisusti esiintyneet suomalaiset eivät saaneet konettaan käyntiin missään vaiheessa.
Munkkiniemen Kisapoikien B-juniorit ovat jo matkanneet Rakvereen, missä pelataan U15-sarjan toinen kierros. MuKi jahtaa edelleen paikkaa toukokuussa Venäjällä pelattavaan Superfinaaliin ja Rakveren turnauksen otteluilla on suuri merkitys.
MuKi vieraili MaSun järjestämässä turnauksessa ja käynnisti vuoden 2014 iloisissa merkeissä. Munkkiniemen Kisapoikien minit ja supermikrot pelasivat hymyssä suin hyvät matsit.
Munkkiniemen Kisapoikien B-juniori Miika Heinonen on valittu Baltic Sea Basketball Cupissa pelaavaan Suomen U16-joukkueeseen. MuKi järjestää Tallinnassa pidettävään turnaukseen fanimatkan sunnuntaina 5.1
RSS ATOM