Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

MuKi pelaa myös toiset SM-karsintansa Kotkassa syyskuun 21. ja 22. päivä. B-junioreiden SM-sarjapaikasta taistelevat MuKin lisäksi myös KTP, Wartti Basket, Salon Vilpas ja Rekolan Urheilijat.
MuKi voitti päivän kummatkin ottelunsa ja sunnuntaina joukkue matkaa vielä kerran Kotkaan pelaamaan helsinkiläistä MaSua vastaan. Kumpikin joukkue on jo varmistanut paikkansa kahden viikon päästä pelattaviin 2. SM-karsintoihin.
MuKin B-juniorit matkaavat ensimmäisiin SM-karsintoihinsa Kotkaan 7.-8.9. Pojat pääsevät pelaamaan legendaariseen Karhuvuoren urheilutaloon, missä korirenkaat tuntuvat ainakin MuKi-valmentajan mukaan olevan huomattavasti normaalia suuremmat.
MuKi on saanut käyttöönsä kauden harjoitusvuorot ja seuran mikro- sekä minipojat pääsevät vihdoinkin tosi toimiin.
Turnauksen viimeinen päivä oli pyhitetty sijoitusotteluille. MuKin B-juniorit taistelivat turnausvoitosta venäläistä Admiralteiskayaa vastaan ja MuKin C-juniorit halusivat päästä kotimatkalle pronssimitalit kaulassaan. Heidän esteenä mitalitaistossa oli fyysinen latvialaisjoukkue Cesis.
Rakveren turnaus jatkui iloisissa MuKi-merkeissä ja myös täältä voi lukea viiltävää analyysiä toisen turnauspäivän tapahtumista.
MuKi on viime vuosina aloittanut kautensa Rakveressa pelattavassa NG Mini Cupissa. Tänä vuonna seura osallistuu turnaukseen ensimmäistä kertaa kahden joukkueen voimin. Tässä hieman kertausta ensimmäisen päivän tapahtumista.
MuKin vanhimmat juniorit reissaavat varhain torstaina pelimatkalle Viroon. Ohjemassa on perinteinen NG MIni Cup, joka pelataan mukilaisille tutussa Rakveren kaupungissa 22.-24.8.
Koripalloliiton rouva Fortuna joutui eilen töihin ja arpoi B-nuorten valtakunnallisiin sarjoihin pyrkineet joukkueet karsintalohkoihin. Hyvin toimineesta vanhasta valmentajien laatimasta ranking-järjestelmästä luovuttiin ja nyt mennään viime kauden sijoituksiin pohjautuvan rankingin mukaan.
MuKin C- ja B-juniorit ovat jo harjoitelleet jonkin aikaa, mutta nuoremmat ikäluokat odottavat vielä vuoroaan. Kohta heidänkin harjoitukset pyörähtävät käyntiin ja kausi pääsee vihdoin alkamaan.
RSS ATOM