Tervetuloa Munkkiniemen Kisapoikien kotisivuille

Ajankohtaista

Munkkiniemen Kisapoikien toiveet aurinkoisesta säästä eivät toteutuneet, mutta sadesää ei haitannut fiilistä, sillä sisätiloihin siirtyminen ja junioreiden iloiset ilmeet nostivat tunnelman kattoon seuran päättäjäisissä.
Ennustajaeukot lupailevat keskiviikoksi sadetta, mutta MuKi-leirissä puristellaan vielä poutaista säätä. Mikäli sade kuitenkin ropisee siirtyy MuKin päättäjäiset sisätiloihin. Tarkemmin sanottuna MYK:n juhlasalin aulaan.
Munkkiniemen Kisapoikien kauden päättäjäiset pidetään Munkkiniemen yhteiskoulun etupihalla keskiviikkona 22.5. klo 18:00-20:00.
Suomen mestaruuden ja EYBL-hopean kunniaksi MuKi tarjoaa yhdessä herkkukauppa Mumun kanssa mitalikahvit keskiviikkona 15.5. klo 18:00-19:00.
C -poikien finaaliturnauksessa MuKi voitti kaikki ottelunsa ja vei Suomen Mestaruuden mukanaan Munkkaan. Onnittelut koko joukkueelle !!
MuKi:n 99-pojilla on edessään viimeinen tapahtuma C-junioreina. Ensi kaudella isoon palloon totuttelevat pojat taistelevat tulevana viikonloppuna (10.–12.5) SM-mitaleista Vierumäellä. MuKi matkaa lopputurnaukseen 18 pelaajan voimin mikä mahdollistaa energisen peluutuksen.
MuKin lupaava takamies Miika Heinonen on kutsuttu Suomen U15 maajoukkueen leirille. Toukokuun lopulla pidettävälle leirille on kutsuttu 31 vuonna 1998 tai sen jälkeen syntynyttä pelaajaa.
Munkkiniemen Kisapoikien C-junioreiden kausi huipentuu ensi viikonlopun SM-lopputurnaukseen, mutta jo ennen sitä voidaan todeta joukkueen kauden olleen suurmenestys. Kisapojat ovat pelanneet kauden aikana peräti 26 kansainvälistä peliä, joista joukkue on napsinut hienot 19 voittoa. MuKi mittaa menestystään pelaajien kehittymisellä ja seura voi olla iloinen kuinka pojat ovat menneet eteenpäin pelaajina niin taidollisesti kuin henkisestikin.
Munkkiniemen Kisapoikien vuonna 1999-syntyneiden joukkue toi kotiin hopeiset mitalit Puolassa pelatusta EYBL:n superfinaalista. MuKin pirteät peliesitykset yllättivät niin kisaorganisaation kuin vastustajatkin, mutta aivan kultaan asti voimat eivät riittäneet vaan EYBL:n mestaruuden vei lopulta erittäin taitava ja sympaattinen virolaisjoukkue Virumaa PK.
MuKin upea U14 EYBL -kausi sai arvoisensa päätöksen kun pelaajien kaulaan asetettiin hopeiset mitalit ja upea palkintopokaali ojennettiin kapteeni Tuomo Antikaiselle, jonka lisäksi turnauksen AllStars -viisikkoon valittiin MuKin Miika Heinonen. Hienoa pojat, ja kiitoksia ikimuistoisista EYBL -turnauksista kauden aikana. Tästä on hyvä lähteä kohtaamaan ensi kauden haasteita EYBL U15 1-divisioonaan.
RSS ATOM