Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

Kaunasin toisen turnauspäivän aamuottelun voitto Vilnalaisesta SKM_99:stä luvuin 56-32 varmisti MuKille samalla paikan EYBL U14 Superfinaaleihin jotka pelataan toukokuussa Puolassa. Itse aamuottelu oli käytännössä alusta loppuun MuKin hallinnassa, ja ottelun jälkeen pojat poistuivatkin pelipaikalta tyytyväisinä ja hymyssä suin finaalipaikan varmistumisen johdosta. Kaunasin turnauksessa MuKi kohtaa seuraavaksi legendaarisen A:Sabonis BS:n, ottelu alkaa klo 16:30
Iltaottelussa MuKi oli joka osa-alueella selkeästi BS Ridzeneä etevämpi ja korjasi voiton luvuin 68-36. Ottelu oli MuKille hieno sillä jokainen pelaaja onnistui tasaisesti ottelussa. Aamulla turnaus jatkuu klo 10:30 ottelulla SKM_99:ä vastaan.
Turnausisäntä Aisciai oli parempi tiukassa ottelussa luvuin 46-44. Ottelu oli alusta asti tasainen ja menetysten värittämä. MuKi taisteli kuitenkin ansiokkaasti ja peli oli tasan vielä viimeisellä minuutilla, mutta lopun yritys ei tällä kertaa onnistunut. Iltaottelussa tulee vastaan BC Ridzene, ja peli alkaa klo 18:00
MuKin C-poikien joukkue on pelannut mahtavan alkukauden EYBL:ssa. Kahden alkuturnauksen jälkeen joukkueen saldo on mainio 10 voittoa eikä yhtään tappiota. Pääsiäisenä Kaunasissa pelattavassa kolmannessa turnauksessa MuKilla on mahdollisuus varmistaa pääsy liigan superfinaaliin, mikä pelataan Puolassa toukokuun alussa.
MuKin pidetty juniorivalmentaja Devin Ginty valmistautuu 28.3. alkaviin 1. divisioonan pudotuspeleihin ToPon riveissä. Devinin joukkue kohtaa välierissä Hongan, joten mielenkiintoiset välierät ovat varmasti luvassa.
Munkkiniemen Kisapoikien miesten kakkosjengi nousi puhtaalla pelillä IV divisioonaan. Kauden viimeisessä ottelussa kaatui Keravan Kori-80 Old Boys numeroin 91 - 56.
MuKin junioripelaajat vierailivat viime sunnuntaina miesten 1.div. kärkiottelussa ToPo - Honka. Aitiopaikalla istuneet mukilaiset ikuistettiin Helsingin Sanomien urheilusivuille yhdessä Tero Laitisen ja Hanno Möttölän kanssa.
Munkkiniemen yhteiskoulun 7. luokkien korisjoukkue pokkasi tänään kultaiset mitalit Helsingin koulujen mestaruusturnauksessa. MuKilaisilla oli vahva edustus päivän otteluissa.
MuKin kaksi nuorempaa C-poikaa on valittu edustamaan Suomea Slidellissa pelattavassa Biddy-turnauksessa. Tom Niiranen ja Emil Uotila pakkaavat kampsunsa ja suuntaavat ensi yönä kohti Louisianaa.
C-poikien kolmas SM-turnaus pelattiin Pyynikin palloiluhallissa Tampereella. MuKi kohtasi lauantain otteluissaan Sykin ja Pyrinnön.
RSS ATOM