Tervetuloa Munkkiniemen Kisapoikien kotisivuille

Ajankohtaista

MuKin mikropojat saalistivat 03-poikien II-divisioonassa pronssia. Pikkujunnut tsemppasivat hienosti taitavaa Wartti Basketia vastaan ja vahvan loppurutistuksen ansiosta MuKi korjasi voiton numeroin 27 - 46.
MuKi pelasi kultamitalien arvoisesti II-div. aluefinaaleissa. Joukkue kaatoi loppuottelussa paikallisvastustajansa HNMKY:n pistein 67 - 53.
Tuleva viikonloppu pitää mukilaiset kiireisinä. Eteläisen alueen II-divisioonan finaaleissa pelaa kaksi joukkuetta, C-pojilla on SM-turnaus ja minipojat pelaavat runkosarjan voitosta.
EYBL U14 Superfinaali pelataan 2-5/5 Puolassa, ja sen modifioitu peliohjelma on juuri julkaistu. EYBL on hyväksynyt turnaukseen mukaan sarjan ulkopuolisen joukkueen, OKK Leotarin Bosnia&Herzegovinasta jonka johdosta turnauksen alkupelit pelataan kolmessa alkulohkossa. MuKin kanssa samassa alkulohkossa pelaavat runkosarjassa voittamaton Chekhovski Yastrebi Venäjältä, ja Rosa Radomin korvaava BS Riga Latviasta.
Munkkiniemen Kisapoikien C-juniorit voivat olla ylpeitä pääsiäisesityksestään, vaikka Kaunasissa pelatussa turnauksessa joukkue kärsi muutaman tappionkin. MuKi varmisti otteillaan paikan toukokuun alussa Puolassa pelattavaan superfinaaliin, minne kerääntyy osa Pohjois-Euroopan kärkiporukoista U14 ikäluokassa.
MuKi joutui tunnustamaan Virumaa PK:n paremmakseen viimeisessä ottelussa luvuin 32-51. Kokonaisuudessaan kuitenkin hieno turnaus MuKille, paikka Superfinaalissa varmistettu ja ensi kaudella pelataan 1. divisioonassa. Miika Heinonen valittiin Kaunasin turnauksen AllStars -viisikkoon ja hänet palkittiin myös turnauksen parhaana pistemiehenä. Onnea Miikalle !
Kaunaksen turnauksen toisen päivän iltaottelussa A.Sabonis BS otti tiukassa ottelussa voiton luvuin 61-52. Ottelu oli todella upeata peliä MuKilta, ja se osoitti ettei Euroopan kärki ole kovin kaukana. Turnauksen viimeisessä ottelussaan MuKi kohtaa vanhan tuttunsa Virumaa PK:n, ottelu alkaa lauantaina klo 09:00.
Kaunasin toisen turnauspäivän aamuottelun voitto Vilnalaisesta SKM_99:stä luvuin 56-32 varmisti MuKille samalla paikan EYBL U14 Superfinaaleihin jotka pelataan toukokuussa Puolassa. Itse aamuottelu oli käytännössä alusta loppuun MuKin hallinnassa, ja ottelun jälkeen pojat poistuivatkin pelipaikalta tyytyväisinä ja hymyssä suin finaalipaikan varmistumisen johdosta. Kaunasin turnauksessa MuKi kohtaa seuraavaksi legendaarisen A:Sabonis BS:n, ottelu alkaa klo 16:30
Iltaottelussa MuKi oli joka osa-alueella selkeästi BS Ridzeneä etevämpi ja korjasi voiton luvuin 68-36. Ottelu oli MuKille hieno sillä jokainen pelaaja onnistui tasaisesti ottelussa. Aamulla turnaus jatkuu klo 10:30 ottelulla SKM_99:ä vastaan.
Turnausisäntä Aisciai oli parempi tiukassa ottelussa luvuin 46-44. Ottelu oli alusta asti tasainen ja menetysten värittämä. MuKi taisteli kuitenkin ansiokkaasti ja peli oli tasan vielä viimeisellä minuutilla, mutta lopun yritys ei tällä kertaa onnistunut. Iltaottelussa tulee vastaan BC Ridzene, ja peli alkaa klo 18:00
RSS ATOM