Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

Vaikka MuKin oma MIT 2012 -turnaus on vasta saatu pelattua on valmistautuminen kevään SM-sarjan lisäksi alkanut jo seuraavaan EYBL -turnaukseen joka pelataan 1-3/2/13 Tallinnassa BC Tallinn Kalev'in isännöimänä. Turnauksen ohjelma on juuri julkaistu ja sen voit käydä lukemassa allaolevan linkin takaa.
Kultaa voitti Virumaa PK, hopeaa Moskovan CSKA ja pronssia MuKi. Kuvia löytyy turnaussivuiltamme. Kiitos kaikille osallistuneille joukkueille hienoista peleistä ja hyvästä tunnelmasta Munkkiniemen Yhteiskoululla koko viikonlopun ajan.
Hyvää Joulua! (24.12.2012)
Munkkiniemen Kisapojat toivottaa kaikille hyvää ja rauhallista joulua! Kinkun- ja suklaansyönnin jälkeen kannattaakin suunnistaa kohti Munkkiniemen yhteiskoulua, missä pelataan huipputurnaus 28.-30.12.
MuKin kutsuturnaus joulukuun lopussa on saanut huippuvieraan Venäjältä. Legendaarinen suurseura saapuu Suomeen vuonna 1999-syntyneiden poikien joukkueella.
Munkkiniemen yhteiskoulun yläasteen poikien koripallojoukkue on voittanut Suomen mestaruuden. MYK kaatoi finaalissa nuorten maajoukkuepelaajia vilisseen PHYK:n jännittävien vaiheiden jälkeen lukemin 64 - 58.
Munkkiniemen Kisapojilla on takanaan erinomainen syyskausi. Lähes jokainen MuKi-joukkue on sarjoissaan kärkisijoilla ja seuran pelaajamäärä on reilun vuoden sisällä lähes nelinkertaistunut.
MuKi Shop avattu !! (30.11.2012)
Nyt ehdit vielä tilata pukinkonttiin siistejä MuKi-kamoja. Jätä tilauksesi 9.12. mennessä niin varmistat tuotteiden saamisen ennen joulua (mikäli tavarantoimittaja ei ole myynyt varastoa tyhjäksi ennen sitä).
Viime aikoina runsaasti kansainvälisiä kontakteja luonut MuKin 99-joukkue järjestää joulukuun 28.-30. päivä kutsuturnauksen C-pojille. Turnaus pelataan Munkkiniemen koripallopyhätössä MYK:ssa.
MuKin C-pojat Tom Niiranen ja Teemu Suokas veivät koulunsa korisjoukkueen kultamitaleille.
MuKin C-poika Pyry Kanerva edustaa koulunsa (PHYK) joukkuetta Riiassa (LAT) pelattavassa 97-poikien II-divisioonan EYBL-turnauksessa tänä viikonloppuna. Pyry on tässä turnauksessa joukkueensa ainoa vuonna 1999-syntynyt pelaaja.
RSS ATOM