Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

MuKin seuraava EYBL -turnaus pelataan Tallinnassa 1-3/2. Turnauksen pelit pelataan Kristine Spordimajalla (osoite Sõpruse puistotee 161, Tallinn). Turnauksessa MuKille tulevat vastustajiksi puolalaiset Zybrus ja Rosa Radom, unkarilainen Megyeri Tigers, ukrainalainen Cherkasski Mavpi '99 ja venäläisen Jekaterinburgin korvaava eestiläinen BC Kalev/Viasat. Tervetuloa kannustamaan MuKi voittoon ja nauttimaan hienosta nuorisokoripallosta, jos satutte liikkumaan Tallinnassa tuohon aikaan.
MuKi matkustaa lauantaina 12.1. ensimmäiseen SM -turnaukseen Kaarinaan, jossa vastaan asettuvat klo 16:00 WB Black ja klo 19:00 isäntäjoukkue UraBasket. Koko SM -sarjan ohjelman löydät joukkueen sivuilta.
Vaikka MuKin oma MIT 2012 -turnaus on vasta saatu pelattua on valmistautuminen kevään SM-sarjan lisäksi alkanut jo seuraavaan EYBL -turnaukseen joka pelataan 1-3/2/13 Tallinnassa BC Tallinn Kalev'in isännöimänä. Turnauksen ohjelma on juuri julkaistu ja sen voit käydä lukemassa allaolevan linkin takaa.
Kultaa voitti Virumaa PK, hopeaa Moskovan CSKA ja pronssia MuKi. Kuvia löytyy turnaussivuiltamme. Kiitos kaikille osallistuneille joukkueille hienoista peleistä ja hyvästä tunnelmasta Munkkiniemen Yhteiskoululla koko viikonlopun ajan.
Hyvää Joulua! (24.12.2012)
Munkkiniemen Kisapojat toivottaa kaikille hyvää ja rauhallista joulua! Kinkun- ja suklaansyönnin jälkeen kannattaakin suunnistaa kohti Munkkiniemen yhteiskoulua, missä pelataan huipputurnaus 28.-30.12.
MuKin kutsuturnaus joulukuun lopussa on saanut huippuvieraan Venäjältä. Legendaarinen suurseura saapuu Suomeen vuonna 1999-syntyneiden poikien joukkueella.
Munkkiniemen yhteiskoulun yläasteen poikien koripallojoukkue on voittanut Suomen mestaruuden. MYK kaatoi finaalissa nuorten maajoukkuepelaajia vilisseen PHYK:n jännittävien vaiheiden jälkeen lukemin 64 - 58.
Munkkiniemen Kisapojilla on takanaan erinomainen syyskausi. Lähes jokainen MuKi-joukkue on sarjoissaan kärkisijoilla ja seuran pelaajamäärä on reilun vuoden sisällä lähes nelinkertaistunut.
MuKi Shop avattu !! (30.11.2012)
Nyt ehdit vielä tilata pukinkonttiin siistejä MuKi-kamoja. Jätä tilauksesi 9.12. mennessä niin varmistat tuotteiden saamisen ennen joulua (mikäli tavarantoimittaja ei ole myynyt varastoa tyhjäksi ennen sitä).
Viime aikoina runsaasti kansainvälisiä kontakteja luonut MuKin 99-joukkue järjestää joulukuun 28.-30. päivä kutsuturnauksen C-pojille. Turnaus pelataan Munkkiniemen koripallopyhätössä MYK:ssa.
RSS ATOM