Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

Munkkiniemen Kisapoikien 01-pojat pelaavat tulevana viikonloppuna seuran ensimmäiset minipoikien viralliset ottelut. Seuran historia tuntee vain vanhempien junioreiden ottelut, joten nyt kaikki paikalle seuraamaan MuKin minipoikien ensimmäisiä pelejä seuran väreissä.
Munkkiniemen yhteiskoulun rehtori Aki Holopainen täyttää tänään 50-vuotta. MuKi onnittelee häntä lämpimästi ja toivottaa menestystä tuleville vuosille.
MuKi kasvaa (12.9.2012)
Uusi koripallokausi on juuri käynnistymässä ja sarjat ovat valmiina alkamaan. MuKi on ilahduttavasti kasvanut ja seuraan on tullut mukavasti uusia reippaita korisnuoria.
MuKin Mikropoikien kauden ensimmäiset harjoitukset pidetään maanantaina 3.9. Munkkiniemen yhteiskoulun liikuntasalissa. Nyt kaveritkin mukaan ja treenaamaan. Mikropoikien ikäryhmään mahtuu vuonna 2003 ja sen jälkeen syntyneet tulevaisuuden pelurit. Harjoitukset alkavat klo 19:00.
MuKi joutui toteamaan Virumaan paremmakseen luvuin 46-54 upean pelin jälkeen. Onnea pojille.
MuKi kaatoi välierässä Liettualaisen KM Perkunasin selvästi luvuin 42-16 ja eteni finaaleihin. Finaalissa sunnuntaina klo 14:00 vastaan asettuu vanha tuttu PK Virumaa.
MuKi on voittanut oman lohkonsa ja pelaa tänään klo 17:00 alkaen finaalipaikasta kovatasoisessa Rakveren MiNi NG -turnauksessa. Välierässä vastaan astelee Liettualainen KM Perkunas, ja peli alkaa klo 17:00. Toisessa välierässä pelaavat PK Virumaa ja HNMKY, joiden ottelu alkaa klo 19:00.
Pikkujunnujen ryhmään etsitään lisää reippaita poikia oppimaan koriksen alkeita. Treenivuoroista annetaan lisää tietoa ensi viikon aikana.
MuKi osallistuu 23.-25.8. Rakveressa pelattavaan junioriturnaukseen. Järjestäjät ovat saaneet otteluohjelman valmiiksi ja MuKille on taas tiedossa monta kehittävää kansainvälistä peliä.
Päivää ennen turnauksen alkua mukaan kutsuttu MuKi kirkasti viimevuotiset hopeamitalinsa kultaisiksi. Joukkue pelasi monta tasaista ottelua ja pääsi lähes kahden kk:n tauon jälkeen vihdoin saliin.
RSS ATOM