Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

MuKin facebook sivustoa on tykätty tällä hetkellä 101 kertaa. Tuon "maagisen" 100:nen tykkäyksen rajan puhkaisi Panu Pursiainen.
MuKin minipoikien kausi käynnistyi hienosti. Espoolaisvieraat kaatuivat Haagan paloasemalla numeroin 55 - 39, vaikka mukilaiset joutuivat pelaamaan ottelun vain seitsemän pelaajan voimin.
Munkkiniemen Kisapoikien 01-pojat pelaavat tulevana viikonloppuna seuran ensimmäiset minipoikien viralliset ottelut. Seuran historia tuntee vain vanhempien junioreiden ottelut, joten nyt kaikki paikalle seuraamaan MuKin minipoikien ensimmäisiä pelejä seuran väreissä.
Munkkiniemen yhteiskoulun rehtori Aki Holopainen täyttää tänään 50-vuotta. MuKi onnittelee häntä lämpimästi ja toivottaa menestystä tuleville vuosille.
MuKi kasvaa (12.9.2012)
Uusi koripallokausi on juuri käynnistymässä ja sarjat ovat valmiina alkamaan. MuKi on ilahduttavasti kasvanut ja seuraan on tullut mukavasti uusia reippaita korisnuoria.
MuKin Mikropoikien kauden ensimmäiset harjoitukset pidetään maanantaina 3.9. Munkkiniemen yhteiskoulun liikuntasalissa. Nyt kaveritkin mukaan ja treenaamaan. Mikropoikien ikäryhmään mahtuu vuonna 2003 ja sen jälkeen syntyneet tulevaisuuden pelurit. Harjoitukset alkavat klo 19:00.
MuKi joutui toteamaan Virumaan paremmakseen luvuin 46-54 upean pelin jälkeen. Onnea pojille.
MuKi kaatoi välierässä Liettualaisen KM Perkunasin selvästi luvuin 42-16 ja eteni finaaleihin. Finaalissa sunnuntaina klo 14:00 vastaan asettuu vanha tuttu PK Virumaa.
MuKi on voittanut oman lohkonsa ja pelaa tänään klo 17:00 alkaen finaalipaikasta kovatasoisessa Rakveren MiNi NG -turnauksessa. Välierässä vastaan astelee Liettualainen KM Perkunas, ja peli alkaa klo 17:00. Toisessa välierässä pelaavat PK Virumaa ja HNMKY, joiden ottelu alkaa klo 19:00.
Pikkujunnujen ryhmään etsitään lisää reippaita poikia oppimaan koriksen alkeita. Treenivuoroista annetaan lisää tietoa ensi viikon aikana.
RSS ATOM