Tervetuloa Munkkiniemen Kisapoikien kotisivuille

Ajankohtaista

MuKin Mikropoikien kauden ensimmäiset harjoitukset pidetään maanantaina 3.9. Munkkiniemen yhteiskoulun liikuntasalissa. Nyt kaveritkin mukaan ja treenaamaan. Mikropoikien ikäryhmään mahtuu vuonna 2003 ja sen jälkeen syntyneet tulevaisuuden pelurit. Harjoitukset alkavat klo 19:00.
MuKi joutui toteamaan Virumaan paremmakseen luvuin 46-54 upean pelin jälkeen. Onnea pojille.
MuKi kaatoi välierässä Liettualaisen KM Perkunasin selvästi luvuin 42-16 ja eteni finaaleihin. Finaalissa sunnuntaina klo 14:00 vastaan asettuu vanha tuttu PK Virumaa.
MuKi on voittanut oman lohkonsa ja pelaa tänään klo 17:00 alkaen finaalipaikasta kovatasoisessa Rakveren MiNi NG -turnauksessa. Välierässä vastaan astelee Liettualainen KM Perkunas, ja peli alkaa klo 17:00. Toisessa välierässä pelaavat PK Virumaa ja HNMKY, joiden ottelu alkaa klo 19:00.
Pikkujunnujen ryhmään etsitään lisää reippaita poikia oppimaan koriksen alkeita. Treenivuoroista annetaan lisää tietoa ensi viikon aikana.
MuKi osallistuu 23.-25.8. Rakveressa pelattavaan junioriturnaukseen. Järjestäjät ovat saaneet otteluohjelman valmiiksi ja MuKille on taas tiedossa monta kehittävää kansainvälistä peliä.
Päivää ennen turnauksen alkua mukaan kutsuttu MuKi kirkasti viimevuotiset hopeamitalinsa kultaisiksi. Joukkue pelasi monta tasaista ottelua ja pääsi lähes kahden kk:n tauon jälkeen vihdoin saliin.
Biddy Finlandin puuhamiehet ottivat MuKiin yhteyttä ja kysyivät mahdollisuutta osallistua 10.8. alkavaan Biddy Cupiin peruutuspaikalle. MuKi ei jätä kaveria pulaan vaan kerää porukan kasaan ja ilmestyy pelipaikalle perjantai-iltana.
Hit the stairs! (9.8.2012)
Toistaiseksi ainoana suomalaisena tarunhohtoisessa NBA:ssa pelannut Hanno Möttölä on yliopistovuosiensa aikana saattanut joskus kuulla tuon otsikon lausahduksen.
MuKin C-poikien joukkueessa pelaa tällä hetkellä 7 kpl 2000-01 syntynyttä peluria. MuKi etsiikin nyt lisää pelaajia kyseiseen ikäluokkaan, jotta seura voisi osallistua alueen 00-poikien sarjaan.
RSS ATOM