Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

MuKi joutui vääntämään tosissaan JyWeä vastaan, jotta jatkopaikka ratkesi munkkalaisten eduksi. Kokenut Weikko-jengi piti nuorta vastustajaansa tiukoilla koko ottelusarjan ajan, mutta lopulta liike ja vauhti pysäytti keskisuomalaiset.
MuKin A-pojat ahkeroivat viikonloppuna oikein urakalla, kun pelattavana oli usean eri sarjan otteluita. Pojat hoitivat leiviskänsä tyylillä.
M1DB:n pudotuspelit starttasivat keskiviikkoiltana Mykissä. Kotijoukkueelta play offit käynnistyivät kuin vaarin vanha dieselmersu. Kone yski ja putputti, mutta pikkuhiljaa se lämpeni ja lopussa vääntöä riitti vaikka kuinka paljon. Uneliaan alun jälkeen MuKi nousi voittoon JyWestä pistein 101-94.
Viikonlopun vilskeessä MuKi hankki ainakin kaksi lopputurnauspaikkaa, kun 06-pojat selvisivät BBBL:n lopputurnaukseen ja 01-pojat etenivät puolestaan EYBL:n superfinaaleihin. Myös C-pojat voittivat viikonlopun SM-ottelunsa ja tie lopputurnaukseen on avoinna. A-pojat kävivät lauantaina aallonpohjalla, mutta sunnuntaina joukkue nousi kohti aallonharjaa.
Alkava viikonloppu on täynnä MuKi-actionia, kun seuran junnujoukkueet urakoivat ympäri Eurooppaa. Myös kotimaassa on tiedossa tiukkoja pelejä ja pojat saavat painaa täysillä menemään keskellä pahinta influenssa-aaltoa.
U19 SM-sarjassa pelattiin toissa lauantaina vieraissa Helsingin Namikaa vastaan ja nyt tiistaina siirretyssä iltaottelussa kotipeli Turun Namikaa vastaan. Molemmissa otteluissa MuKijengin rutiini riitti voittoon saakka. Valmentajan päiväkirja on täten hieman myöhässä taisteluväsymyksestä johtuen.
HNMKY otti runkosarjan kakkospaikan lopullisesti haltuunsa, kun se vei MuKia näytöstyyliin Malmin palloiluhallilla. MuKi sijoittuu runkosarjassa kolmanneksi ja aloittaa pudotuspelit 10 päivän päästä Jyväskylän Weikkoja vastaan.
A-poikien VK-sarjassa oli vuorossa matka Saloon, missä vajaamiehiset joukkueet taistelivat sarjapisteistä. MuKi oli matkassa kahdeksan pelaajan voimin ja koko joukkue onnistui päivän ottelussa hienosti.
MuKin runkosarjan (M1DB) viimeinen kotiottelu tarjosi katsojilleen jännitystä aivan loppuhetkille saakka. MuKi johti vielä kahdella pisteellä muutama sekunti ennen loppua, mutta Karkkilan Janne Kinnunen linkosi kolmosen sisään ja vieraiden mukana lähti tärkeät sarjapisteet.
Miesten 1B-divisioona jatkui sunnuntaina MuKin osalta Martsarissa. Kauden avauspelinsä voittanut PuHu oli hävinnyt sen jälkeen 17 ottelua putkeen, mutta joukkue pelasi taistellen MuKia vastaan. Se ei kuitenkaan riittänyt, sillä vieraat veivät sarjapisteet Munkkaan nihkeällä pelillä.
RSS ATOM