Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

MuKi pelasi viikonloppuna U19-sarjojen ottelut Kaarinassa ja Espoossa. Munkkalaiset ottivat voitot kotiin kummassakin ottelussa, mutta helpolla ne eivät tulleet.
Jos oli A-pojilla hieman nihkeämpi viikonloppu niin B-pojat puolestaan näyttivät parastaan Sykkiä vastaan. Sarjakolmonen kaatui MuKin käsittelyssä 93-76 ja munkkalaiset taistelevat edelleen pudotuspelipaikasta.
MuKin miesten joukkueelta on paras vire kateissa. Kauden ensimmäinen tappioputki on nyt kahden ottelun mittainen, mutta huolestuttavampaa on joukkueen tämän hetkinen pelaaminen. HyPo tuli Munkkaan intoa puhkuen ja vei sarjapisteet ansaitusti mukanaan.
A-poikien urakka jatkui viime viikonloppuna kahdella pelillä kotisalissa. Vastassa olivat VK1-sarjassa Tampereen Pyrintö ja SM-sarjassa Lahti. Molemmista peleistä onnistuttiin kaivamaan voitot heikoista ensimmäisistä puoliajoista huolimatta. 
C-pojat pelasivat viikonloppuna jälleen SM-sarjaa, kun joukkue matkasi WB/Panttereiden isännöimän turnauksen vieraaksi Kallahteen. Kolmantena joukkueena turnauksessa oli pääosin 2005-syntyneistä koostunut Tapiolan Hongan joukkue.
MuKi ei pystynyt laittamaan fyysistä LoKoKo Bisonsia kuriin M1DB:n kärkikamppailussa. Nuori MuKijengi taisteli hyvin läpi ottelun, mutta paremmalleen joukkue ei voinut mitään.
A-poikien kärkimatsi pelattiin lauantai-iltana Helmi Centerissä, missä Rocks isännöi MuKia. Vierasjoukkue oli alun jälkeen niukasti kuskin paikalla ja teki tarvittavan piste-eron vasta ottelun viimeisellä neljänneksellä.
B-pojat vireessä (27.1.2018)
MuKin SM-sarjaa pelaava U16-joukkue on ottanut kaksi kovaa voittoa sarjataulukossa ylempänä olevista joukkueista. Munkkalaiset jahtaavat ahnaasti pudotuspelipaikkaa ja se on täysin saavutettavissa.
MuKin miesten divarijoukkue otti jo 11. voiton putkeen ja jatkaa M1DB:n kärkipaikalla, kun JyWe kaatui hyvän taistelun jälkeen 74-94. MuKin reissu Keski-Suomeen oli onnistunut kahdella voitolla ja nyt katseet käännetään ensi sunnuntain otteluun Bisonsia vastaan.
MuKin A-pojat kärsivät avauskierroksen tavoin tappion Tapiolan Hongalle ja tippuivat tasaisessa sarjassa nyt neljänneksi seitsemällä voitolla ja neljällä tappiolla. Otteluita on jäljellä vielä reilusti ja peliotteiden tulee parantua, mikäli paikka Final 4 turnaukseen halutaan saavuttaa ja sarjan voitosta päästä vielä kamppailemaan.
RSS ATOM