Tervetuloa Munkkiniemen Kisapoikien kotisivuille

Ajankohtaista

U19 SM-sarjassa pelattiin toissa lauantaina vieraissa Helsingin Namikaa vastaan ja nyt tiistaina siirretyssä iltaottelussa kotipeli Turun Namikaa vastaan. Molemmissa otteluissa MuKijengin rutiini riitti voittoon saakka. Valmentajan päiväkirja on täten hieman myöhässä taisteluväsymyksestä johtuen.
HNMKY otti runkosarjan kakkospaikan lopullisesti haltuunsa, kun se vei MuKia näytöstyyliin Malmin palloiluhallilla. MuKi sijoittuu runkosarjassa kolmanneksi ja aloittaa pudotuspelit 10 päivän päästä Jyväskylän Weikkoja vastaan.
A-poikien VK-sarjassa oli vuorossa matka Saloon, missä vajaamiehiset joukkueet taistelivat sarjapisteistä. MuKi oli matkassa kahdeksan pelaajan voimin ja koko joukkue onnistui päivän ottelussa hienosti.
MuKin runkosarjan (M1DB) viimeinen kotiottelu tarjosi katsojilleen jännitystä aivan loppuhetkille saakka. MuKi johti vielä kahdella pisteellä muutama sekunti ennen loppua, mutta Karkkilan Janne Kinnunen linkosi kolmosen sisään ja vieraiden mukana lähti tärkeät sarjapisteet.
Miesten 1B-divisioona jatkui sunnuntaina MuKin osalta Martsarissa. Kauden avauspelinsä voittanut PuHu oli hävinnyt sen jälkeen 17 ottelua putkeen, mutta joukkue pelasi taistellen MuKia vastaan. Se ei kuitenkaan riittänyt, sillä vieraat veivät sarjapisteet Munkkaan nihkeällä pelillä.
MuKi pelasi viikonloppuna U19-sarjojen ottelut Kaarinassa ja Espoossa. Munkkalaiset ottivat voitot kotiin kummassakin ottelussa, mutta helpolla ne eivät tulleet.
Jos oli A-pojilla hieman nihkeämpi viikonloppu niin B-pojat puolestaan näyttivät parastaan Sykkiä vastaan. Sarjakolmonen kaatui MuKin käsittelyssä 93-76 ja munkkalaiset taistelevat edelleen pudotuspelipaikasta.
MuKin miesten joukkueelta on paras vire kateissa. Kauden ensimmäinen tappioputki on nyt kahden ottelun mittainen, mutta huolestuttavampaa on joukkueen tämän hetkinen pelaaminen. HyPo tuli Munkkaan intoa puhkuen ja vei sarjapisteet ansaitusti mukanaan.
A-poikien urakka jatkui viime viikonloppuna kahdella pelillä kotisalissa. Vastassa olivat VK1-sarjassa Tampereen Pyrintö ja SM-sarjassa Lahti. Molemmista peleistä onnistuttiin kaivamaan voitot heikoista ensimmäisistä puoliajoista huolimatta. 
C-pojat pelasivat viikonloppuna jälleen SM-sarjaa, kun joukkue matkasi WB/Panttereiden isännöimän turnauksen vieraaksi Kallahteen. Kolmantena joukkueena turnauksessa oli pääosin 2005-syntyneistä koostunut Tapiolan Hongan joukkue.
RSS ATOM