Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

MuKin v. 2006-07 syntyneillä pikkujunnuilla on takanaan hieno syksy. Joukkue nitisti viimeisessä ottelussaan ennen joulua Honka Kelon 28-58 ja kruunasi voitollaan tappiottoman syyskauden eteläisen alueen 1.divisioonassa.
Hieman vajaamiehinen MuKi ei pystynyt Matsarissa parhaimpaansa ja kotijoukkue PuHu vei ansaitusti sarjapisteet luvuin 86-74. Vain kahdeksalla pelaajalla Vantaalle saapunut MuKi ei pärjännyt fyysisesti pelanneelle kotijoukkueelle ja kauden toinen tappio oli tosiasia.
MuKin kotitaika oli lähellä murtua, kun teekkariporukka Aalto-Basket meinasi jarruttaa pisteet Otaniemeen. MuKi pystyi kuitenkin nitistämään voiton, kiitos siitä kuuluu ratkaisuhetkillä kolmosia naulanneelle Robin Åvistille.
MuKijengeillä jatkui savotta kotiviikonlopun merkeissä. SM-pelissä oli vastassa sarjanelonen KTP ja sen jälkeen VK1-pelissä entinen sarjakärki Karhukobrat. Molemmista peleistä otettiin voitot ja samalla myös omat paikat sarjataulukon kärjestä.
Miesten 1B-divarin kärkipaikoilla keikkuvat MuKi ja HNMKY kohtasivat sunnuntaina Munkkiniemen yhteiskoululla. Kahden yritteliään joukkueen mittelön vei nimiinsä MuKi, jonka riveistä löytyi ottelun kuluessa monta onnistujaa.
Nuori munkkalaisjoukkue siirtyi M1DB:n kärkipaikalle, kun MuKi taisteli arvokkaan vierasvoiton Karkkilassa 66-72. MuKi on voittanut kauden 9:stä pelistään 8 ja on tällä hetkellä tasaisen sarjan ykkösenä.
MuKin 06-pojat pelasivat viikonloppuna toisen BBBL-turnaukseen Latviassa. Joukkue voitti neljästä pelistään kaksi ja poikien pirteät otteet saivat fiilikset ylös.
A-poikien sarjat jatkuivat pitkillä vieraspeleillä, kun VK1-pumppu matkasi itärajalle Lappeenrantaan ja SM-pumppu taas Jyväskylään. Molemmista peleistä onnistuttiin kairaamaan hienot voitot.
PuHusta ei vastusta (19.11.2017)
Miesten 1B-divari näyttää jakaantuvan kahteen kerrokseen ja välissä onkin aikamoinen kuilu. Divarin kärkipään joukkueista MuKi voitti PuHun 110-47 ja HNMKY kellisti EBT:n 39-91! Tasoerot ovat suuria ja viime kauteen verrattuna 1DB-sarjan taso on selvästi pudonnut.
MuKin A-pojat jatkoivat pelejään kotiluolassa kolmannen peräkkäisen viikonlopun tuplapelien muodossa. Molemmista otteluista kairattiin vakuuttavat voitot.
RSS ATOM