Tervetuloa Munkkiniemen Kisapoikien kotisivuille

Ajankohtaista

MuKi ei pystynyt laittamaan fyysistä LoKoKo Bisonsia kuriin M1DB:n kärkikamppailussa. Nuori MuKijengi taisteli hyvin läpi ottelun, mutta paremmalleen joukkue ei voinut mitään.
A-poikien kärkimatsi pelattiin lauantai-iltana Helmi Centerissä, missä Rocks isännöi MuKia. Vierasjoukkue oli alun jälkeen niukasti kuskin paikalla ja teki tarvittavan piste-eron vasta ottelun viimeisellä neljänneksellä.
B-pojat vireessä (27.1.2018)
MuKin SM-sarjaa pelaava U16-joukkue on ottanut kaksi kovaa voittoa sarjataulukossa ylempänä olevista joukkueista. Munkkalaiset jahtaavat ahnaasti pudotuspelipaikkaa ja se on täysin saavutettavissa.
MuKin miesten divarijoukkue otti jo 11. voiton putkeen ja jatkaa M1DB:n kärkipaikalla, kun JyWe kaatui hyvän taistelun jälkeen 74-94. MuKin reissu Keski-Suomeen oli onnistunut kahdella voitolla ja nyt katseet käännetään ensi sunnuntain otteluun Bisonsia vastaan.
MuKin A-pojat kärsivät avauskierroksen tavoin tappion Tapiolan Hongalle ja tippuivat tasaisessa sarjassa nyt neljänneksi seitsemällä voitolla ja neljällä tappiolla. Otteluita on jäljellä vielä reilusti ja peliotteiden tulee parantua, mikäli paikka Final 4 turnaukseen halutaan saavuttaa ja sarjan voitosta päästä vielä kamppailemaan.
MuKin M1DB-joukkue vieraili lauantai-iltana Äänekoskella mittaamassa Huiman talvikunnon. Vajaamiehinen kotijoukkue ei taipunut helposti ja MuKi sai tehdä hartiavoimin töitä, jotta voitto lopulta irtosi. MuKin harmiksi työ vaati veronsa, sillä kolme pelaajaa joutui jättämään ottelun kesken loukkaantumisen takia.
MuKin 2001 syntyneet pojat olivat viikonloppuna pelaamassa EYBL:n Keski-Euroopan lohkon ensimmäistä vaihetta ja tuloksena sieltä saatiin hieno turnausvoitto puhtaalla pelillä. Kuitenkin tärkeintä antia turnauksessa oli nähdä se, että nuoret miehet ovat kehittyneet henkisellä puolella selkeästi ja joukkuepelaamisen viitteitä alkaa pikkuhiljaa näkymään kaikessa tekemisessä sekä kentällä, että kentän ulkopuolella. 
Munkan yhteiskoulun kotiyleisö sai ajoittain nauttia taidokkaasta divarikoriksesta, kun MuKi esitteli välillä jopa kauden parastaan. Liikkuva puolustus, tiukka asenne ja tarkka heittopeli toivat MuKille jo kauden 13. voiton ja joukkue jakaa edelleen sarjan kärkipaikan yhdessä Loimaa Bisonsien kanssa.
A-poikien ykkösdivarissa MuKi kohtasi vieraita kaukaa Pohjanmaalta, kun KoNMKY saapui junalla pääkaupunkiin. MuKin puolustus ei ollut sitä parasta A-luokkaa, mutta pisteet jäivät kuitenkin Munkkaan.
MuKin U17-joukkue on eilen torstaina lentänyt Budapestiin pelaamaan CEYBL:n ensimmäistä osaturnausta. MuKi pelaa viikonlopun aikana neljä kovaa kansainvälistä ottelua ja pelit käynnistyvät varhain perjantaiaamuna.
RSS ATOM