A-poikien divarissa hieman ponneton esitys

18.12.2017

Atte Vuoristo linkosi viisi kolkkia Martsarissa. (arkistokuva)
Atte Vuoristo linkosi viisi kolkkia Martsarissa. (arkistokuva)

Hieman vajaamiehinen MuKi ei pystynyt Matsarissa parhaimpaansa ja kotijoukkue PuHu vei ansaitusti sarjapisteet luvuin 86-74. Vain kahdeksalla pelaajalla Vantaalle saapunut MuKi ei pärjännyt fyysisesti pelanneelle kotijoukkueelle ja kauden toinen tappio oli tosiasia.

MuKi aloitti pirteästi (2-9, kolmen min. jälk.), mutta ilonaiheet loppuivat lyhyeen kun PuHu sai juonen päästä kiinni. Aggressiivisesti puolustanut kotijoukkue tuntui vievän lähes kaikki irtopallot ja muutenkin joukkue näytti selkeästi nälkäisemmältä kuin vieraat. MuKi päästi PuHun reiluun johtoon ja aina kun munkkalaiset näyttivät saavan piste-eroa kavennetuksi niin lay uppi heitettiin ohi tai tehtiin huono valinta, joista vastustaja rankaisi saman tien.

Tauolla yritettiin luoda henkeä ja saada MuKijengi syttymään taisteluun, mutta minkäänlaista rytminvaihdosta tai ryhtiliikettä ei saatu pidemmäksi aikaa syntymään. Hartiat olivat lysähtäneet alas jo ensimmäisellä puolikkaalla eivätkä ne sieltä enää nousseet ottelun toisella puoliajalla. PuHu vei ottelun nimiinsä suht. helposti pistein 86-74.

MuKi on kuitenkin hyvissä asemissa AVK1:ssä ja vuodenvaihteen jälkeen myös peluutusrajoitukset poistuvat, joten MuKi voi liikuttaa A-poikia vapaasti sarjojen välillä riippuen sairasteluista/loukkaantumisista tai aikatauluista mm. M1DB:ssä ja CEYBL:ssä.

AVK1 jatkuu loppiassunnuntaina ja silloin MuKi pelaa Helsinki Rocksia vastaan Kallahdessa.