Minipojilla mahtava syyskausi

18.12.2017

Ferenc Uotila ja...
Ferenc Uotila ja...
Christian Blomfelt ovat pelanneet kaikkien muiden minipoikien ohella hienon syyskauden.
Christian Blomfelt ovat pelanneet kaikkien muiden minipoikien ohella hienon syyskauden.

MuKin v. 2006-07 syntyneillä pikkujunnuilla on takanaan hieno syksy. Joukkue nitisti viimeisessä ottelussaan ennen joulua Honka Kelon 28-58 ja kruunasi voitollaan tappiottoman syyskauden eteläisen alueen 1.divisioonassa.

MuKin minipojilla on hyvä meininki päällä. Joukkue pelaa liikkuvaa korista ja uusia poikia puhkeaa kukkaan kauden edetessä. Myös syksyllä koriksen aloittaneita junnuja on mukana ja he ovat päässeet hienosti mukaan joukkueen toimintaan.

Joukkueen taustat on myös kunnossa, sillä ryhmässä on paljon aktiivisia vanhempia, jotka kukin tahollaan auttavat poikia harrastuksensa parissa. Sitä apua tarvitaan mm. Baltiassa pelattavissa BBBL-turnauksissa, joita MuKi on pelannut syksyn aikana kahdesti (Vinni ja Riika). Poikien seuraava turnausmatka ajoittuu maaliskuun alkupuolelle, jolloin MuKijengi matkaa Siauliaihin (LT) pelaamaan BBBL:n ylemmässä loppusarjassa mm. Moskovan suurseuroja CSKA:a ja Dynamoa vastaan. Mielenkiintoisia pelejä siis tiedossa.

Minipojilla on myös poikkeuksellinen valmennusryhmä, kun pojat saavat monipuolista oppia espanjalaiselta, serbialaiselta, ukrainalaiselta ja suomalaiselta valmentajalta. Jokaisesta valmennuskulttuurista voidaan ottaa oppia ja pojat saavat arvokasta tietotaitoa hyödynnettäväkseen. Mitä sitten poikiin tuleivaisuudessa tarttuu, se jää nähtäväksi, mutta ainakin oikeaan suuntaan joukkue etenee.