C-pojat käynnistivät SM-sarjan voitoilla

7.1.2018


MuKin C-junnut käynnistivät vuotensa Äänekoskella, jossa loppiaislauantaina oli edessä ensimmäiset SM-sarjan ottelut. Joukkue matkusti Jyväskylään jo hyvissä ajoin perjantaina, jossa ensin treenattiin jonka jälkeen siirryttiin kylpylän saunatilojen kauta kohti yöpuuta. MuKi haluaa lämpimästi kiittää HoNsU:n Ensio Helimäkeä, joka mahdollisti perjantain harjoitusvuoron Lehtisaaren kuntotalolta.

Lauantain ensimmäisessä pelissään MuKi kohtasi HoNsUn, joka aamupelissään oli hävinnyt isäntäjoukkue Huimalle. MuKin pojista huokui alkulämmittelystä lähtien lähes täydellinen keskittyminen ja ottelun alku olikin sen mukainen. Pojat olivat hienosti hereillä ja terävien pallonliikutteluiden turvin joukkue karkasi avauskympin jälkeen jo 11-30 johtoon. Toisessa erässä HoNsU sai paremmin omaa peliään käyntiin ja MuKin pojat kokivat ehkä lievän hyvänolontunteen. Puoliajalle mentiin kuitenkin helsinkiläisten komennossa 26-46. Toisella puoliajalla MuKi jatkoi laajaa peluutustaan ja eroa saatiin myös tasaisesti kasvatettua lisää. Lopputulos MuKille 46-88. Tämän jälkeen pojat vetivät hieman evästä naamariin ja siirtyivät hiljalleen kohti seuraavaa koitosta, jossa vastassa oli noin puolentoista tunnin kuluttua niin ikään HoNsUn kukistanut Äänekosken Huima.
 

Myös tässä ottelussa MuKin pojat olivat mainiosti hereillä alkuminuuteista lähtien ja joukkue karkasi puoliaikaan mennessä 46-30 johtoon. Toisella puoliajalla väsymys alkoi pojilla painamaan ja tuloksena oli lukuisia pallonmenetyksiä Huiman paikkapuolustuksen pakottaessa pojat hieman hankaliin valintoihin hyökkäyspäässä. MuKi näytti kuitenkin sisukkuutensa ja voitontahtonsa ja nappasi myös tästä ottelusta voiton lukemin 72-46.
 

Näin ollen SM-sarja on polkaistu hienosti C-poikien osalta käyntiin. Seuraavat koitokset tämän sarjan osalta ovat edessä lauantaina 4.2, kun Kallahdessa MuKi kohtaa WB/Pantterit sekä Tapiolan Hongan.