MuKi etsii yhteistyökumppaneita EYBL:iin

30.4.2012


MuKin 99-syntyneiden poikien joukkue on hyväksytty mukaan arvostettuun Pohjois-Euroopan nuorisoliigaan EYBL:iin. Joukkueen pelit EYBL:ssä alkavat marraskuun lopulla 2012.

MuKi jätti hakemuksen osallistumisestaan EYBL:iin maaliskuun alussa ja iloiset uutiset sarjapaikan varmistumisesta otettiin vastaan pari viikkoa sen jälkeen. Munkkiniemeläisten vahvat esitykset aikaisemmissa Baltian-turnauksissa olivat vakuuttaneet EYBL:in johdon ja näin ollen MuKi jatkaa toisen munkkalaisseuran ToPon viitoittamaa tietä kovatasoisessa juniorikorisliigassa.

MuKin valmentaja Tomi Kaminen iloitsi poikien puolesta kuultuaan hyvät uutiset.

- Pojat ovat ansainneet paikkansa EYBL:ssä, enkä usko heidän pahemmin jäävän baltialaisten jalkoihin kun pelit alkavat. Joukkueemme on osoittanut pärjäävänsä mainiosti eteläisiä naapureitamme vastaan viimeisen parin vuoden aikana ja nyt saamme kohdata mm. legendaariset  Saboniksen koripallokoulun ja Moskovan CSKA:n. Mielestäni on hyvin tärkeää tarjota nuorille pojille/tytöille jo aikaisessa vaiheessa kovia kansainvälisiä otteluita, jotta pystymme mittaamaan oman työntekomme tasoa. Kesän aikana on paiskittava paljon hommia niin kentällä kuin sen ulkopuolella, jotta pelaaminen EYBL:ssä tuntuu syksyllä mielekkäältä, päättää Kaminen.

MuKi aloittaa EYBL-turneensa marraskuun lopussa Riikassa Latviassa. Toinen turnaus pelataan tammikuun viimeisenä viikonloppuna Tallinnassa Virossa ja alkusarjan viimeinen turnaus pelataan Kaunasissa Liettuassa maaliskuun lopussa. Ikäluokan Superfinaali pelataan Tsehovissa Venäjällä 25.-28.4. Finaaliturnauksessa pelaaminen lienee Munkkiniemen Kisapoikien tavoite.

Jos haluat saada yrityksellesi laajaa näkyvyyttä itäisessä Euroopassa ja samalla tukea nuorison liikuntaharrastuksia niin otathan yhteyttä Tomi Kamiseen (040-545 5622) tai Timo Rajalaan (050-314 3302), keskustelemme mielellämme kanssasi erilaisista yhteistyömahdollisuuksista.

Linkki EYBL:n sivustolle