MuKin 99-pojat C-junioreiden SM-lopputurnaukseen!

1.4.2012

MuKin "pikkuapinat" pelasivat itsensä SM-lopputurnaukseen.
MuKin "pikkuapinat" pelasivat itsensä SM-lopputurnaukseen.

Mukilaiset jännittivät koko sunnuntain lohkonsa viimeisten pelien lopputuloksia. Suut vääntyivät hymyyn kun pelit päättyivät MuKin kannalta suotuisasti ja Munkkiniemen Kisapojat kruunaavat kautensa Vierumäellä huhtikuun viimeisenä viikonloppuna.

MuKin C-pojat sijoittuivat alkulohkossaan kuudenneksi ja varmistivat lohkonsa viimeisenä joukkueena paikan lopputurnauksessa. Taakse jäivät Muuramen Urheilijat, Kouvolan Kouvot ja Salon Vilpas. Joukkue pelasi kevään aikana neljä karsintaturnausta ja pystyi haastamaan vuotta vanhemmat vastustajansa suhteellisen hyvin. Ainoastaan Kaarinassa pelatussa turnauksessa pojat ns. lanattiin flunssa-aallon ollessa vahvimmillaan. Lopputurnauksessa pojat pelaavat sijoista 7-12.

Tuleva Vierumäen SM-lopputurnaus tulee olemaan kullanarvoista kokemusta ensi vuoden C-poikien SM-sarjaa varten. Kauden aikana pelatut 98-sarjan ottelut ovat kehittäneet poikiamme tulevia koitoksia silmällä pitäen. Ottelut ovat kasvattaneet mukilaisten tahtoa, tsemppiä, tilannenopeutta ja keskittymistä. Tappioiden käsittely kuuluu myös nuorten urheilijoiden kasvuun ja pojat ovatkin useasti osoittaneet henkistä vahvuutta kauden aikana.

MuKin valmennusjohto onnittelee poikia hienoista peleistä ja selviytymisestä SM-lopputurnaukseen. Samoin kiitokset kuuluvat myös poikien vanhemmille, jotka ovat olleet upeasti hengessä mukana. Erityiskiitos vielä kuskeillemme, jotka tunnetaan myös nimellä "official MuKi drivers". Yksi reissu on siis vielä ajettavana tänä keväänä.

 

Linkki sarjataulukkoon