NG Mini Cupin otteluohjelma selvillä

17.8.2012

Rakvere on tuttu paikka mukilaisille.
Rakvere on tuttu paikka mukilaisille.

MuKi osallistuu 23.-25.8. Rakveressa pelattavaan junioriturnaukseen. Järjestäjät ovat saaneet otteluohjelman valmiiksi ja MuKille on taas tiedossa monta kehittävää kansainvälistä peliä.

MuKi tulee pelaamaan paljon kansainvälisiä otteluita ensi kaudella. Niistä ensimmäiset ajoittuvat reilun viikon päähän Rakvereen, missä järjestetään perinteinen NG Mini Cup. Viime vuonna turnaus pelattiin Tartossa ja silloin MuKi eteni turnauksen finaalin asti häviten sen lopulta loistavasti heittäneelle PK Virumaan joukkueelle lukemin 40-37.

Tänä vuonna MuKin alkulohkossa pelaavat Rakvere Tarvas (EST), Audentese SK (EST) ja Saule-Siauliai (LIT). Lohkovoittajat etenevät suoraan semifinaaleihin, joten alkusarjan otteluilla on suuri merkitys menestyksen kannalta.

Turnauksen 99-poikien sarjaan osallistuu joukkueita Virosta, Suomesta, Latviasta, Liettuasta, Venäjältä, Tanskasta ja Englannista. Kyseessä on varsin kansainvälinen turnaus ja MuKi toivoo pääsevänsä pelaamaan uusia joukkueita vastaan.

Pari vuotta sitten Lurich Cupissa, poikien ollessa 11-vuotiaita, vastaan asettui tuleva alkulohkon joukkue Siauliai. Heidän riveissään pelasi silloin n. 185-senttinen ja yli satakiloinen jässikkä, jonka puolustamisessa hentoisilla MuKin pojilla oli "pieniä" vaikeuksia. Mielenkiintoista nähdä tämän pojan kehitys viimeisen kahden vuoden aikana.

Se selviää siis ensi viikon lopulla, kuten myös muidenkin joukkueiden edesottamukset. Tuloksia voi seurata turnauksen nettisivuilta (linkki jutun lopussa) sekä tietenkin MuKin omalta sivustolta (linkki).

MuKi haluaa vielä kiittää turnauksen pomoa Kalev Trummia, joka aktiivisesti kutsuu MuKin joukkueita turnauksiin ja leireille. Hän on ollut kullanarvoinen kontakti Baltian maihin suuntautuvilla turnausmatkoilla. 

Linkki turnauksen nettisivulle:

http://www.rakverespordikeskus.ee/index.php?id=7861

 

Liitteet

  • siauliai.wmv (14.3 MB)
    Saule-Siauliain jässikkä vääntää korin alla.