Infoa mikropojille (synt. 2003-2007)

21.8.2012


Pikkujunnujen ryhmään etsitään lisää reippaita poikia oppimaan koriksen alkeita. Treenivuoroista annetaan lisää tietoa ensi viikon aikana.

MuKin viime kauden harjoitusvuoroista pidettiin suurin osa Munkkiniemen yhteiskoulussa. Tällä viikolla koulu ilmoittaa seuroille jakamansa harjoitusvuorot alkavalle kaudelle ja niitä odotetaankin hartaasti. Joukkueet pääsevät siis vihdoin ja viimein harjoittelemaan salissa, kun MYK:n vakiovuorot alkavat pyöriä 3.9. alkaen.

MuKin C-pojat ovat harjoitelleet loppukesän aikana Malminkartanon portaissa, Eläintarhan yu-kentällä ja muutaman kerran Haagan paloasemalla. Seuran pikkujunnut vielä odottelevat vuorojaan ja niistä tiedotetaan lisää ensi viikon aikana. MuKin nykyisten pikkujunnujen vanhemmat saavat tiedon harjoitusvuoroista sähköpostilla ja koriksen aloittamisesta kiinnostuneiden poikien vanhempien kannattaa seurata uutisointia tällä sivustolla.

Nyt kannattaa olla MuKiin yhteydessä (kts. yhteystiedot tai täytä etusivulla oleva lomake), sillä seura etsii lisää poikia kyseiseen mikropoikajoukkueeseen. MuKin tarkoituksena on ilmoittaa joukkueet ainakin eteläisen alueen 2003- ja 2004-syntyneiden sarjoihin. Eli nyt etsitään lisää pelimiehiä, jotka haluavat nauttia koriksen riemuista ja yhdessä tekemisen meiningistä. Pojat harjoittelivat viime kaudella pari kertaa viikossa ja henki ryhmässä oli mitä mainioin. Nyt kaikki kaverit mukaan ja pelaamaan ilosta MuKi-korista.