MuKi kasvaa

12.9.2012


Uusi koripallokausi on juuri käynnistymässä ja sarjat ovat valmiina alkamaan. MuKi on ilahduttavasti kasvanut ja seuraan on tullut mukavasti uusia reippaita korisnuoria.

MuKin junioritoiminnan käynnistäjäjoukkue C-pojat starttasi jo kautensa viime viikonloppuna. Joukkue kaatoi vajaamiehisen MaSun 33-95 ja aloitti näin SM-karsinnat vakuuttavalla voitolla. C-pojat ovat harjoitelleet salissa vakiovuorojen alettua syyskuun alusta alkaen ja poikien koneissa on tällä hetkellä aikamoinen draivi päällä.

MuKi ilmoitti ensimmäistä kertaa joukkueen myös 00-syntyneiden sarjaan. Seurassa pelaa vain 6 kpl 00-syntynyttä poikaa, mutta joukkuetta täydennetään juuri MuKiin liittyneillä 01-pojilla. Kyseinen 01-poikien joukkue siirtyi MuKiin syyskuun alussa ja tämä ryhmä täydentää upeasti seuran tavoitetta luoda "kasvatusputki" kohti aikuissarjoja.

MuKin toiminta myös mikropojissa on lähtenyt mukavasti käyntiin. Pelaajamäärä on lähes tuplaantunut viime kaudesta ja treeneissä käy jo aikamoinen vilske. MuKi ilmoitti joukkueen 04-poikien sarjaan ja ja harkitsee vielä osallistumista 05-poikien supermikro-sarjaan. Ryhmään mahtuu vielä uusia pelaajia mukaan ja kaikki ovat tervetulleita pelaamaan iloista MuKi-korista.

Myös aikuispuolella MuKi on lähtenyt kehittämään toimintaansa. Vanhojen MuKin V-divaripelaajien lisäksi seura lähtee kyseiseen sarjaan myös toisella joukkueella. MuKi II-joukkueeseen on liittynyt iältään parikymppisiä pelaajia, joiden tehtävänä on aloittaa joukkueen nostaminen ylöspäin sarjaporras kerrallaan. Joukkueeseen odotetaan liittyvän myös miesten mestaruusarjakokemusta omaavia pelaajia. MuKi haluaa nostaa tämän joukkueen valtakunnallisiin pääsarjoihin 5-6 vuoden sisällä ja tarjota haastavan pelipaikan seuran omille junioreille. Mikäli seuran 01/99-poikien kehitys jatkuu samaan tahtiin - löytyy tästä joukosta pelaajia, jotka tulevaisuudessa pystyvät pelaamaan maamme pääsarjatasolla.