Munkkiniemen Kisapojat onnittelee MYK:n rehtoria Aki Holopaista merkkipäivän johdosta

21.9.2012


Munkkiniemen yhteiskoulun rehtori Aki Holopainen täyttää tänään 50-vuotta. MuKi onnittelee häntä lämpimästi ja toivottaa menestystä tuleville vuosille.

Munkkiniemen yhteiskoulu on tärkeässä roolissa nuorten mukilaisten kasvattajana. Yläasteen juuri aloittaneista vuonna 1999-syntyneistä mukilaisista peräti 9 pelaajaa aloitti tänä syksynä koulunkäyntinsä MYK:n 7. luokalla. MYK tarjoaa laadukkaan opetuksen lisäksi myös koripalloilijoille mahdollisuuden aamuharjoitteluun pätevän liikunnanopettajansa Jari Kolehmaisen johdolla.

MuKin harjoitusvuoroista lähes 70 % pidetään MYK:ssa, joten koulun liikuntasali on mukilaisille kuin toinen olohuone. Erinomainen liikuntasali useine koreineen antaa mukilaisille oivat puitteet kehittymiselle. Tiloja ei voi ainakaan syyttää, mikäli menestystä ei seuran junioreille tule.

MYK luottaa myös mukilaisiin, sillä viime keväänä MYK:sta ylioppilaaksi kirjoittanut Henrik Aro on toiminut koulussa sijaisopettajana syksyn aikana. Oikeustieteiden opintojen ohessa Henkka jakaa koripallotietämystään MuKin C-pojille apuvalmentajan tehtävissä. Valmentaja/opettaja Aro pystyy seuraamaan poikien koulutyötä läheltä ja varmistamaan että niin koulu kuin koripallo hoituvat parhaalla mahdollisella tavalla. Hän onkin erinomainen linkki koulun ja seuran välillä.

Munkkiniemen yhteiskoulu on MuKille erittäin tärkeä monella eri tavalla ja siksi seura haluaakin onnitella koulun rehtoria Aki Holopaista 50-v syntymäpäivän johdosta.