MuKin 00-pojilla iloinen kauden avaus

6.10.2012

Oliver vei pallot käsistä ja ajeli vahvasti korille.
Oliver vei pallot käsistä ja ajeli vahvasti korille.
Otto pussitti kaukoheittonsa tarkasti.
Otto pussitti kaukoheittonsa tarkasti.
Tomppa on kehittynyt hurjasti.
Tomppa on kehittynyt hurjasti.

MuKin 00-pojat pelasivat ensimmäisen pelinsä yli vuoteen oman ikäluokkansa joukkuetta vastaan. Tapiolan Honka kaatui 2. divisioonan ottelussa lukemin 117 - 37.

MuKin 00-pojat ovat harjoitelleet seuran 99-poikien kanssa vuoden verran. He eivät ole kuitenkaan päässeet pelaamaan omanikäisiä vastaan, vaan ovat tsempanneet 99-syntyneiden 1. ja 2. divisioonan peleissä. Tänään kuitenkin 00-poikamme pääsivät pelaamaan oman ikäluokkansa ottelun, kun vastaan asettui Tapiolan Honka White.

MuKi pelaa siis alueen 2. divisioonassa, sillä seurassa on vain 6 kpl 00-syntynyttä poikaa ja pojat eivät ole pelanneet aikoihin yhdessä. Nyt joukkuetta on täydennetty seuraan kauden alussa liittyneillä 01-pojilla ja tilanne on muuttunut kaikkien kannalta positiiviseksi. MuKin 00-pojat saavat nyt pelata ikäisiään vastaan ja 01-pojat pääsevät kokeilemaan kovempia pelejä vuotta vanhempien kanssa.

Sarjatason vaihtoa täytyy vakavasti harkita joulun jälkeen, sillä tänään joukkueen peliä oli ilo katsoa. Pojat pelasivat kovalla intesiteetillä, puolustivat ahnaasti ja pallo liikkui upeasti pelaajalta toiselle. Onnistumisia nähtiin erittäin laajalla rintamalla, mikä sai joukkueen valmentajan Tomi Kamisen hyvälle tuulelle.

- Pojat ovat joutuneet kovaan kouluun 99:n treeneissä, mutta tänään he näyttivät sen tuottaneen tulosta. Moni pelaaja pääsi nauttimaan useista onnistumisista ja olen vilpittömän iloinen heidän puolestaan. Samoin pojat toteuttivat hienosti seuran sisäänajamaa pelitapaa, joten fiilikset nousevat pikku hiljaa ensi vuoden C-poikajoukkueen suhteen, kertoo Kaminen.

Jalat on syytä kuitenkin palauttaa maan pinnalle ja jatkaa hyvää harjoittelua läpi kauden. MuKi kiittää myös vastustajaa Tapiolan Honkaa reilusta ja hyvähenkisestä ottelusta.